9.2 °C
ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Organisatie:

Functie:

Zelfstandig werkend kok

Plaats:

Omschrijving:

Houd jij van koken? En komen begrippen als julienne, brunoise en ciseleren jou bekend voor? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar zelfstandig werkend kok! Benieuwd wat er van jou verwacht wordt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok bij dit leuke restaurant heb je een breed takenpakket. Je werkt vaak aan meerdere bestellingen tegelijkertijd en zorgt er samen met je collega`s voor dat alles tijdig geserveerd wordt. Zo houd je je onder andere bezig met het bakken, braden en uitserveren van de gerechten. Ook zorg je ervoor dat de saladiere en sausdispenser tijdig zijn bijgevuld met nieuwe ingrediënten. In deze functie zul je ook contact hebben met de gasten, dit kan gaan over allergieën of vragen over hoe het eten bereid wordt.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 32 á 36 uren per week, en bij wederzijds goed bevallen een baan voor langere tijd;
  • Een marktconform salaris;
  • Een prettige, informele werkomgeving;
  • Elke woensdag jouw salaris betaald;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je houdt van aanpakken en gaat nauwkeurig te werk;
  • Enige ervaring als zelfstandig werkend kok;
  • Je bent bereid te werken in de weekenden.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in één van de leukste restaurants van Friesland! Waar het klantenbestand bestaat uit veel vaste klanten en toeristen! Mensen kunnen hier terecht voor diner of een heerlijk afhaalmenu.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Wil jij graag aan de slag als allround supermarktmedewerker en dan ook nog eens op één van de leukste Waddeneilanden? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.