7.4 °C
HORECA MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Horeca medewerker

Plaats:

Kollum

Omschrijving:

Zie jij een leuke parttimebaan bij een gezellige horecazaak in Kollum helemaal zitten? Wil je graag aan de slag in de bediening of past het werk in de keuken beter bij jou? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste keuken- en bedieningsmedewerker; de perfecte combinatie dus! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Bij deze horecazaak ga je aan de slag in de bediening, achter de bar en in de keuken. Jij bent van alle markten thuis. In de rol van bar/bedieningsmedewerker maak je een praatje met de gasten op het terras of in de zaak, neem je bestellingen op en geef je deze door aan de keuken en/of bar. De bestellingen die gereed zijn neem je mee en serveer je uit. Ondertussen houd je de tafels goed in de gaten om tijdig de gasten van een nieuw drankje te voorzien of bijvoorbeeld de borden af te ruimen.

In de keuken ga je aan de slag met het klaarmaken van de bestellingen. Je zorgt dat alles verzorgd op de borden ligt en dat de bestellingen kloppen. Wanneer de borden klaar zijn geef je deze mee aan het bedienend personeel of breng je deze zelf naar de gasten.

Wat krijg je?

  • Een leuke parttimebaan;  
  • Een marktconform salaris op basis van de horeca-cao;
  • Een fijne werksfeer met leuke collega's;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een flexibel werkrooster.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent klantgericht en communiceert makkelijk;
  • Je kunt goed omgaan met hectiek en bent stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met de horeca en wilt graag leren;
  • Je bent beschikbaar in de avonduren en in het weekend;
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een gezellige horecazaak in Kollum. Bij deze horecazaak kun je terecht voor een hapje en een drankje, maar ze leveren ook cateringservice op locatie, er kunnen zalen afgehuurd worden en ben je van harte welkom voor een potje darts of biljart. Er hangt een fijne, informele werksfeer en de werkdagen worden gezellig afgesloten.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.