8.7 °C
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Administratief medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een administratieve functie met veel afwisseling? Weet je altijd het overzicht te bewaren en zorg je er graag voor dat alles goed geregeld wordt? Dan is deze baan als medewerker projectadministratie misschien wel iets voor jou! Onze opdrachtgever verzorgt trainingen en consultancy gericht op het 3D/BIM ontwerpproces in de bouw, werktuigbouw en infra. Om alles tot in de puntjes te regelen, kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!

Wat ga je doen?

Als medewerker projectadministratie heb je een breed takenpakket en ben je een echte spin in het web. Je werkt vaak aan een meerdere projecten tegelijk en zorgt er samen met je collega`s voor dat alles geregeld wordt. Zo houd je je onder meer bezig met het inboeken van projecten en het inplannen van trainers en consultants. Ook zorg je voor een volledige en gestructureerde projectadministratie, waarbij je de balans weet te vinden tussen snelheid en nauwkeurigheid. Je behandelt nieuwe inschrijvingen/verzoeken, maakt offertes, volgt deze op en verzorgt de facturatie.

In deze functie heb je het nodige contact met (potentiële) klanten. Je neemt de telefoon aan en reageert op binnenkomende e-mails en chatberichten. Je bent scherp op kansen en mogelijkheden en gaat hier direct mee aan de slag. Daarnaast heb je geregeld contact met accountmanagers over de uitvoer van projecten.

De werkdagen voor deze functie zijn in overleg.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 24 uren per week. Eventueel is 16 bespreekbaar. Bij wederzijds goed bevallen een baan voor langere tijd;
  • Een marktconform salaris;
  • Een prettige, informele werkomgeving;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een MBO niveau 4 of HBO opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren administratieve ervaring in een commerciële omgeving;
  • Je houdt van aanpakken en gaat nauwkeurig en efficiënt te werk;
  • Je bent nieuwsgierig, kritisch en commercieel ingesteld;  
  • Bij voorkeur heb je enige technische kennis (i.v.m. het werkveld van de opdrachtgever).

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken biedt (zowel online als klassikale) trainingen en consultancy gericht op de bouw, werktuigbouw en infra. Met een team van gepassioneerde vakspecialisten en uitvoerige kennis van toonaangevende ontwerpsoftware helpt het bedrijf klanten met het verbeteren van hun ontwerpprocessen. Het bedrijf heeft cursuslocaties door het hele land, waardoor zij een grote markt kunnen bedienen. De werksfeer bij deze opdrachtgever is informeel en samenwerking en ontwikkeling staan hier centraal. 

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze baan helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.