7.6 °C
WINKELMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Winkelmedewerker

Plaats:

Nes (Ameland)

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je klanten naar volle tevredenheid helpt met hun dagelijkse boodschappen en wil je tijdelijk aan de slag op één van de leukste Waddeneilanden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als supermarktmedewerker heb jij een leuke afwisselende functie waarbij je klanten helpt met het afrekenen van hun dagelijkse boodschappen. Maar je bent ook (mede) verantwoordelijk voor het verwerken van nieuwe goederen en het mooi presenteren van de winkel. Erg afwisselend dus, en lekker hard werken, waardoor jij je geen moment hoeft te vervelen! Ook is er ruimte om af en toe gezellig een praatje te maken met (vaste) klanten en collega's. Je komt te werken in een gezellig team waarbij het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Met elkaar en met de klanten maken jullie elke werkdag gezellig!

Wat krijg je?

  • Een afwisselende functie binnen een enthousiast team;
  • Een (tijdelijke) fulltime functie;
  • Huisvesting;
  • Werkdagen flexibel in te delen;
  • Een passend salaris conform Cao; 
  • Elke week op woensdag jouw salaris uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent bereid te werken in de weekenden;
  • Enige commerciële ervaring is een pré.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in de gezelligste supermarkt van Ameland! Klanttevredenheid en persoonlijke aanpak zijn hier erg belangrijk. Het winkelend publiek is hier erg afwisselend en bestaat uit zowel vaste klanten als toeristen, hierdoor is geen dag hetzelfde.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Wil jij graag aan de slag als allround supermarktmedewerker en dan ook nog eens op één van de leukste Waddeneilanden? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.