7.5 °C
TAXICHAUFFEUR

Organisatie:

Functie:

Taxichauffeur

Plaats:

Damwald

Omschrijving:

Breng jij je werkdagen het liefst op de weg door en is het bieden van een goede service voor jou vanzelfsprekend? Dan is dit misschien wel de vacature voor jou! Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en gemotiveerde taxichauffeur in de omgeving Broeksterwâld. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je graag meer!

Wat ga je doen?

Als taxichauffeur zorg jij ervoor dat de klanten veilig van A naar B worden gebracht. Je bent veel onderweg, het is dus ook belangrijk dat je het leuk vindt om achter het stuur te zitten. Het werk is heel divers, jouw vaste routes wissel je af met ritten naar specifieke bestemmingen. Zo ben je in deze functie verantwoordelijk voor de schoolroutes. Je zal dus in ieder geval in de ochtend van 07:30 tot 09:00 uur en in de middag van 15:30 tot 17:00 uur aan de slag zijn. Rij je liever in de nacht? Dan zijn hier ook zeker mogelijkheden voor.

Wat krijg je?

  • Een leuke en zelfstandige functie;
  • Uitdagend werk met veel verantwoordelijkheden;
  • Een flexibel werkrooster;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • Verloning volgens cao Taxivervoer.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B;
  • Je bent in het bezit van een taxipas of je bent bereid om deze te behalen;
  • Je hebt een dienstverlenende en servicegerichte instelling;
  • Je woont in een straal van 15 km rondom Damwoude;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Waar kom je te werken?
Je komt als taxichauffeur te werken bij onze opdrachtgever in Broeksterwâld. Dit vervoersbedrijf vindt het zeer belangrijk dat klanten hun rit zo goed positief mogelijk ervaren. Met jouw sociale, proactieve houding en uitstekende rijvaardigheid weet jij hier elke rit weer voor te zorgen. Het bedrijf verzorgt vele soorten (gespecialiseerd) vervoer en je kunt dan ook voor verschillende werkzaamheden ingezet worden.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij het helemaal zitten om als taxichauffeur aan het werk te gaan? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

06-09-22 - Drachten

Administratief medewerker

02-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

01-09-22 - Lauwersoog

Sales Support Officer

01-09-22 - Drachten

Bijrijder

30-08-22 - Gorredijk

CNC Draaier/ Frezer

25-08-22 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

17-08-22 - Damwald

Taxichauffeur

15-08-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.