21 °C
SERVICEMONTEUR

Organisatie:

Functie:

Servicemonteur

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met zelfstandigheid binnen een dynamisch bedrijf? Ga dan aan de slag als Buitendienst Servicemonteur (in opleiding). Wij vertellen je er graag meer over!

Wat ga je doen?

Als buitendienst servicemonteur bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het analyseren en verhelpen van storingen. Daarnaast houd jij je bezig met het installeren van machines en machineonderdelen, maar ook het onderhouden en inspecteren van de machines behoren tot je takenpakket. Verder wordt er van je verwacht dat je de klanten adviseert en technisch ondersteunt. Kortom een hele diverse en uitdagende functie!

Wat krijg je?

 • Een leuke baan voor langere tijd;
 • Een fulltime aanstelling;
 • Salaris gebaseerd op leeftijd en werkervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke week op woensdag jouw salaris uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent op korte termijn en voor langere tijd beschikbaar;
 • Je hebt geen 7.00 tot 16.00 mentaliteit;
 • Je bent in het bezit van een B rijbewijs;
 • Je hebt een afgeronde technische mbo-opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • Je hebt kennis van machinebouw, elektronica, hydrauliek, pneumatiek en mechatronica en hebt een klant -en servicegerichte instelling.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken ontzorgt klanten op alle gebieden van het technisch innovatieproces. Dit doen ze door het bedenken, ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren van kritische delen in het productieproces. Ook fabriceert en bewerkt dit bedrijf onderdelen en bouwt complete machines voor de meest uiteenlopende industrieën. Ze beschikken over een uiterst modern, computergestuurd machinepark en ze zijn gespecialiseerd in nauwkeurig draai-, frees- en laswerk. Ze bieden een uitdagende functie aan met veel zelfstandigheid binnen een dynamisch bedrijf. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij proactief en graag buiten? En ben jij op korte termijn (fulltime) beschikbaar? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.  

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

06-08-22 - Kollum

Wij groeien en zoeken jou

05-08-22 - Kollum

Productieleider

29-07-22 - Lauwersoog

Internationaal chauffeur

20-07-22 - Leeuwarden

Servicemonteur

20-07-22 -

Borstelmachinist

07-07-22 - Oosterwolde

Productiemedewerker

05-07-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.