31 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker

Plaats:

Oosterwolde

Omschrijving:

Ben jij een echte aanpakker? Vind je het geen probleem om in ploegen te werken? En wil je graag voor langere tijd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de voedingsmiddelenbranche zijn wij op zoek naar een productiemedewerker! Wat je precies gaat doen? We vertellen je er graag meer over.

Wat ga je doen?
Als productiemedewerker voer je diverse werkzaamheden uit binnen deze organisatie in de omgeving van Oosterwolde. Zo houd jij je bezig met het verpakken van de producten of het klaarzetten van de dozen. Maar bijvoorbeeld ook met het stapelen van de dozen op pallets of het verplaatsen van kisten. Je begint als productiemedewerker maar bij deze opdrachtgever is er volop de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van operator.

Zodra je gaat beginnen bij deze opdrachtgever komt je eerst te werken in de dagdienst. Je werkt dan van 06.15 uur tot 14.15 uur, of van 07.15 uur tot 15.15 uur. Dit is afhankelijk van de lijn waarop je die dag bent ingepland. Het is ook goed mogelijk dat je wordt ingepland in de dienst van 14.15 uur tot 22.15 uur. Vanaf begin 2023 wordt er een derde ploeg toegevoegd aan de planning, zodat het draaien van nachtdiensten ook mogelijk is. Het is belangrijk dat je in alle ploegen mee wilt draaien. Het grote voordeel is dat je hiermee toeslagen ontvangt. Bij deze opdrachtgever kun je voor langere tijd aan de slag.

Wat krijg je?

  • Een baan voor 36 uur per week;
  • Een startsalaris van €11,52 bruto per uur, exclusief toeslagen;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • De mogelijkheid om door te groeien naar een functie als operator;
  • Je krijgt een ploegentoeslag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent in de gelegenheid om zelf op de werkplek te komen;
  • Je bent bereid om in 3-ploegen te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij een internationale organisatie in de voedingsmiddelenbranche. Deze organisatie houdt zich bezig met het produceren van kipnuggets, kipschnitzels en cordon bleus. Wil jij werken in een moderne werkomgeving?

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

06-08-22 - Kollum

Wij groeien en zoeken jou

05-08-22 - Kollum

Productieleider

29-07-22 - Lauwersoog

Internationaal chauffeur

20-07-22 - Leeuwarden

Servicemonteur

20-07-22 -

Borstelmachinist

07-07-22 - Oosterwolde

Productiemedewerker

05-07-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.