16.1 °C
JUNIOR CONTROLLER

Organisatie:

Functie:

Junior Controller

Plaats:

Harlingen

Omschrijving:

Draag jij graag bij aan een succesvolle bedrijfsvoering? En zie je met jouw overzicht precies welke administratieve werkprocessen nog beter kunnen? Heb je daarnaast affiniteit met automatisering? Dan ben jij misschien wel de (junior) controller naar wie wij opzoek zijn! We vertellen je graag meer.

Wat ga je doen?

Binnen deze functie heb jij een ontzettend breed takenpakket. Zo ben jij onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden en rapporteren van de maand- en kwartaalcijfers.    Jij treft de voorbereidingen voor het opstellen van de budget- en jaarafsluiting en controleert en consolideert fiscale aangiftes en debiteurenoverzichten.

Periodiek monitoren en analyseren van de liquiditeitspositie is voor jou geen probleem, en ook het zorgdragen voor een correcte financiële administratie op grootboekniveau is voor jou weggelegd. Je adviseert de directie bij financiële administratieve vragen en/of knelpunten en je ondersteunt de concerncontroller bij de uitvoering en doorontwikkeling van de financiële administratie.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
  • Salaris passend bij jouw functie en ervaring;
  • Een grote diversiteit aan werkzaamheden;
  • Een informeel team vol kennis en waar je goede stappen kunt maken in je ontwikkeling;
  • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van accountancy of bedrijfseconomie;
  • 2- 5 jaar werkervaring;
  • Je kan op effectieve wijze doelen, prioriteiten stellen en het werk organiseren;
  • Je bent betrouwbaar, leergierig en communiceert helder in zowel woord als geschrift.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het inzamelen, transporteren, verwerken van afval. Onze opdrachtgever denkt in kansen, is continu op zoek naar duurzame oplossingen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen zij energie uit afval en geven ze grondstoffen een nieuwe toekomst via hergebruik. Jij komt te werken op de financiële afdeling, deze afdeling bestaat uit meerdere collega's.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op. Is dit niet helemaal wat je zoekt maar ben je toch op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan ben je van harte welkom.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

05-07-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

04-07-22 - Drachten

Administratief medewerker

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.