17.8 °C
LOGISTIEK MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Logistiek medewerker

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Ben jij een ster in het bewaren van het overzicht? En ben jij op zoek naar een leuke fulltimebaan als logistiek medewerker? Met jouw diverse werkzaamheden draag je bij aan de productie van cadeaukaarten, hotelpassen, bankpassen en nog veel meer! Benieuwd naar wat je precies gaat doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is op zoek naar een medewerker die het overzicht in het magazijn goed kan bewaren, die de voorraad bijhoudt en ervoor zorgt dat het magazijn altijd netjes en geordend is. Naast deze werkzaamheden ga jij je ook bezighouden met het bij elkaar zoeken van bestellingen. Terwijl je dit doet, houd je de voorraadaantallen goed in de gaten zodat wanneer dit nodig is je nieuwe bestellingen plaatst bij de leveranciers. De voorraad van het magazijn valt onder jouw beheer, om dit zo goed mogelijk te doen onderhoud je goede communicatie met de salesafdeling. Wanneer jouw bestelling binnenkomt plaats je deze goederen met de heftruck op de juiste plaats in het magazijn. Het kan natuurlijk ook een keer voorkomen dat jouw collega afwezig is, in dat geval neem jij ook de postverzending ook voor jouw rekening.

Onze opdrachtgever vindt ontwikkeling en groei erg belangrijk, daarom is er de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen zoals BHV en EHBO. In deze functie kom je te werken in een fijn team van collega's waar een informele werksfeer heerst. Dagelijks wordt er hard gewerkt, maar ook is er uiteraard genoeg ruimte voor gezelligheid.

Wat krijg je?

 • Een leuke functie voor langere tijd van 40 uren per week;
 • Een fijne, informele werksfeer;
 • Opbouw van vakantiegeld;
 • Vanaf 10 km reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het behalen van certificaten als BHV en EHBO;
 • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je toont initiatief en wacht niet af tot het werk naar jou toe komt;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt aandacht voor details;
 • Je bent in het bezit van een hef- en reachtruck certificaat;
 • Je bent in het bezit van BHV of bereidt deze te halen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Waar kom je te werken?
De opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat, is marktleider in de productie van plastic cards. Of het nu gaat om cadeaukaarten, verzekeringspassen of key cards voor hotels, dit bedrijf maakt ze allemaal. Sterker nog, ze verzorgen ook alles wat hier direct of indirect mee te maken heeft, van ontwerp tot verzending. Het team bij dit bedrijf is divers en werkt met een hoge mate van zelfstandigheid aan de dagelijkse opdrachten. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.