16.5 °C
ALLROUND FIETSENMAKER

Organisatie:

Functie:

Allround fietsenmaker

Plaats:

Surhuisterveen

Omschrijving:

Heb je ervaring als fietsenmaker( of je bent bereid om dit te leren) en ben jij op zoek naar een nieuwe, leuke en afwisselende baan? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Surhuisterveen zijn wij op zoek naar een allround fietsenmaker. Benieuwd wat je precies gaat doen? Wij vertellen je graag meer!

Wat ga je doen?

Als allround fietsenmaker ben jij werkzaam in de werkplaats van onze opdrachtgever. Hier ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, rijklaar maken en repareren van fietsen. Daarnaast draag je zorg voor een goede en juiste communicatie met de klanten en je collega's. Wanneer het nodig is spring je bij in de verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires. Een uitdagende, zelfstandige en diverse functie.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • De gelegenheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van techniek en verkoop;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Marktconform salaris passend bij jouw functie en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bezit over technisch inzicht en hebt ervaring als fietsenmaker/verkoper of je bent bereid om dit te leren;
  • Je bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen in de fietsenbranche en bent bereid dit verder uit te breiden.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken is gevestigd in de omgeving van Surhuisterveen. Deze fietsenwinkel heeft een oppervlakte van 500 m2 aan fietsplezier. De specialisatie van onze opdrachtgever is elektrische fietsen en hiervoor hebben zij een volledig ingerichte werkplaats. Ze beschikken over de nieuwste apparatuur voor onderhoud, rijklaar maken en repareren van de e-bikes. Naast de e-bikes heeft deze fietsenwinkel uiteraard ook een divers aanbod aan stadsfietsen, hybridefietsen, kinderfietsen en vele andere soorten fietsen.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

04-07-22 - Drachten

Administratief medewerker

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.