Logo
Zoeken
Zoeken
6.6 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Peebos 10, OpendeEUR 339.500,-
Straat Peebos 10
Postcode 9865 TH Opende
 
Oppervlakte m2
Perceel 5495 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Een werkelijk gouden plekje waar u in alle vrijheid kunt genieten van wat de natuur u te bieden heeft, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen. Daarmee is geen woord teveel gezegd, want dit ruime erf van 5.495 m? biedt enorm veel mogelijkheden! De woning zelf is compleet gestript van binnen en dient grondig gerenoveerd te worden. Wellicht bent u die handige klusser (in de dop) die dit pareltje omtoverd tot een waar paleis?

Nieuwbouw
Ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden. Het bouwvlak van 60 meter bij 20 meter op het perceel en biedt daardoor voldoende mogelijkheden. Zie de foto's betreffende het eerdere bouwplan dat eerder opgesteld is. Informeer ook gerust bij ons kantoor wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Tevens hebben wij meer informatie over het eerdere bouwplan.

Locatie
De plek is fenomenaal. Omringd door uitgestrekte weilanden en een diversiteit aan bomen heeft u hier een plek uit duizenden. Het erf zelf is momenteel ingericht met grasland en een bestrate/geasfalteerde oprit vanaf de weg tot de woning. Ook voor bijvoorbeeld de paardenliefhebber biedt dit perceel potentie.

Gezien het een klus-/slooppand betreft (compleet kale woning) zijn wij uitgegaan van de vergunningen en de tekeningen zoals ze destijds zijn afgegeven. Hier zijn het aantal slaapkamers en de overige kenmerken op vastgesteld. De meetgegevens zijn op basis van de woning die er nu staat. De eventuele nieuwbouw wijkt dus af van deze vierkante meters.

Opende ligt op een afstand van 5 minuten rijden van Surhuisterveen, een dorp met alle wenselijke voorzieningen, op een afstand van 11 minuten van Marum en 20 minuten van Drachten. Er is een busverbinding naar Groningen en Surhuisterveen.

Leeuwarden, Groningen en Drachten zijn dankzij de nabijgelegen A7 makkelijk bereikbaar.

Tevens is het nabijgelegen Grootegast op zeer korte afstand gelegen, waar diverse voorzieningen aanwezig, zoals meerdere supermarkten, (basis)scholen, en diverse sportfaciliteiten aanwezig zijn.

Ziet u wel mogelijkheden in deze prachtige plek? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging met een van onze flexibele makelaars! Wij vertellen u er graag alles over!

Klik hier voor meer informatie over deze woning