Logo
Zoeken
Zoeken
3.7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
De Ee 65, DrachtenEUR 225.000,-
Straat De Ee 65
Postcode 9201 BG Drachten
 
Oppervlakte m2
Perceel 239 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Vrij uitzicht, 8 nieuwe zonnepanelen, 3 ruime slaapkamers en een zonnige, op west gelegen, achtertuin. Dit alles en meer heeft deze ruime en instapklare tussenwoning aan De Ee 65 te Drachten!

De in 1964 gebouwde woning in woonwijk De Swetten is prachtig gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenstrook met vijverpartij. Het huis beschikt over een keurig C-energielabel waarin de isolatiechips onder de vloer nog niet eens in mee zijn genomen. Verder beschikt de woning over dubbel glas beneden en HR++ beglazing boven (2019) en zoals eerder genoemd over 8 zonnepanelen (2020) op de westkant welke het stroomverbruik van de huidige bewoners ruimschoots dekken.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree; hal; trap met kelderkast; toiletruimte met hangtoilet en infraroodpaneel; doorzonwoonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde; aangrenzend de open keuken met keuken in L-opstelling (2013) met koelkast, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat (2020) en afzuigkap; betegelde bijkeuken met witgoedopstelplaats en werkblad;

Eerste verdieping:
Overloop; badkamer met inloopdouche en wastafel; slaapkamer 1 van 9,1m

Klik hier voor meer informatie over deze woning