Logo
Zoeken
Zoeken
6.2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Sjallemastraat 8, OpendeEUR 299.500,-
Straat Sjallemastraat 8
Postcode 9865 BJ Opende
 
Oppervlakte m2
Perceel 350 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze goed onderhouden vrijstaande woning is in 2020 vergroot met een tuingerichte woonkeuken van maar liefst 24m?, een bijkeuken en modern toilet. Daarnaast beschikt het over een vrijstaande garage met daarachter een vrijstaande houten berging en een zonnige privacyvolle achtertuin op het westen. Het geheel is gelegen aan het begin van de strook met uitzicht over een plantsoenstrook op een perceel van 350m? aan eigen grond.

De woning is gebouwd in 1966 en is in de loop der jaren verbetert en gemoderniseerd. Zo is het voorzien van kunststof kozijnen en goten en grotendeels muurisolatie. In 2020 is het aan de achterzijde uitgebouwd, deze ruimte is voorzien van een stevig isolatiepakket en is ingericht met een prachtige tuin gerichte woonkeuken, een bijkeuken met toilet en achterentree. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel Intergas uit 2014 met radiatoren en vloerverwarming in de uitbouw. De ramen van de benedenverdieping, behalve het raam aan de noordzijde zijn voorzien van zonwering.
Een slaapkamer op de eerste verdieping is ook voorzien van zonwering.

De indeling van deze woning is als volgt:
Voorentree, hal met meterkast, kelder en trapopgang, de lichte L-vormige woonkamer van 25m?, de woonkeuken van ca. 24m? voorzien van een moderne keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de achtertuin, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en een ruim toilet met wandcloset en achtentree.

Eerste verdieping:
overloop met aansluitend drie slaapkamers en de badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Middels losse trap te bereiken bergzolder.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met bestrating, een gazon, een haag en fraaie beplanting.
De omsloten achtertuin is gelegen op het zonnige westen. Het biedt u naast zon veel privacy waardoor u optimaal van deze tuin kunt genieten. Het is ingericht met een groot gazon, een ruim terras met berging en overkapping, diverse beplanting.

De garage met fietsenberging is ca. 24m? groot. De daarvoor gelegen oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Opende ligt precies op de grens tussen Groningen en Friesland en valt n?t onder Groningen. Opende is zeer centraal gelegen, nabij Groningen en is zeer voorzieningsrijk met o.a. een eigen theater (Baron Theater), een supermarkt, scholen, sportaccommodaties en een zeer actief verenigingsleven. In het verlengde van Opende ligt Surhuisterveen. Surhuisterveen is het regiocentrum van alle omliggende dorpen en is daardoor zeer voorzieningsrijk met o.a. maar liefst 4 grote supermarkten, meer dan 100 winkels en meerdere (voortgezet onderwijs)scholen.

Is uw interesse voor deze goede woning gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning