Logo
Zoeken
Zoeken
4.5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Warmoltsstrjitte 11, HarkemaEUR 259.000,-
Straat Warmoltsstrjitte 11
Postcode 9281 PK Harkema
 
Oppervlakte m2
Perceel 595 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze nette uitgebouwde vrijstaande woning met inpandige garage, en een grote vrijstaande schuur is gelegen aan de doorgaande weg op een ruim perceel van 595 m2 aan eigen grond.

De woning is traditioneel gebouwd in 1941, in 2000 is het aan de achterzijde uitgebouwd. Het woonhuis is deels voorzien van gevelisolatie en is voorzien van dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door een (huur) HR combiketel uit ca. 2018.

Deze woning heeft de volgende indeling:
Entree, hal met meterkast, de lichte woonkamer van ca. 28 m2 met aansluitend de open keuken voorzien van een keukenopstelling met inbouwapparatuur en een kelder, achterhal met aansluitend twee slaapkamers, het toilet met fontein, de badkamer met wasmeubel, ligbad en douchecabine, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterentree en de garage van ca. 19 m2 voorzien van verwarming, elektra en een zolderruimte.

Eerste verdieping:
Een zolderruimte te bereiken vanuit de eerste slaapkamer op de begane grond en een zolderruimte boven de garage.

De voortuin is fraai ingericht met beplanting en buxushagen.
De achtertuin is gelegen op het noordwesten, het is geheel omsloten waardoor u optimaal van uw privacy en de tuin kunt genieten. Deze tuin is ingericht met een terras, een overdekt terras met berging en aan de achterzijde de grote stenen schuur/hobbyruimte van ca. 28 m2 die ook is voorzien van een grote zolderruimte.

De bestrate oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het dorp Harkema:
Harkema bezit alle voorzieningen op het gebied van onder andere basisscholen, winkelaanbod en sportaccommodaties. Tevens is de woning gelegen op korte afstand van ontsluitingswegen in de richting van zowel Leeuwarden, Drachten als de A7 (Groningen-Heerenveen).

Surhuisterveen
Harkema ligt op korte afstand van Surhuisterveen. Surhuisterveen is h?t dorp in de regio waar alles te vinden is als: 4 grote supermarkten, vele bedrijvigheid, een groot openluchtzwembadcomplex, levendige horeca en een multifunctioneel centrum met o.a. een bibliotheek en ontmoetingsplekken. Bovendien ligt Surhuisterveen dichtbij de snelweg (A7) met een uitstekende verbinding naar Groningen, Drachten en Heerenveen. Ook Leeuwarden is zeer gemakkelijk te bereiken via de W?ldwei.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning