10 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
It Heechsan 3, EastermarEUR 675.000,-
Straat It Heechsan 3
Postcode 9261 XG Eastermar
 
Oppervlakte m2
Perceel 1470 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Wat een ruimte, dat is niet alleen in huis! Deze nieuwgebouwde, energiezuinige woonboerderij is levensloopbestendig ingericht, is luxe gebouwd en heeft een vloeroppervlakte van maar liefst ca. 328m?. Ook zijn is er een ruime schuur aanwezig met meerdere garage-, stal en opslagmogelijkheden, maar ook voor de klussers onder ons is dit een heerlijke ge?soleerde werkruimte!

De woonboerderij is keurig ge?soleerd met optimale dak-, muur- en vloerisolatie. Ook is er HR++ beglazing aanwezig, is er vloerverwarming aanwezig en zijn er maar liefst 12 zonnepanelen geplaatst. De woning voldoet dan ook ruim aan het energiezuinige A-energielabel.

De ruimte rondom de woning is optimaal benut. Zo is de tuin ingedeeld dat er van privacy volledig genoten kan worden, evenals zon-, schaduw- en vrije plekken. Het geheel staat dan ook niet voor niets op ca. 1.470m? eigen grond.

Het grote bijgebouw is ook zeer zeker royaal te noemen met een totale oppervlakte van maar liefst ca. 120m?. Ook deze ruimtes zijn grotendeels keurig ge?soleerd met dak-, muur en vloerisolatie.

Luxe, dat is de woning zeer zeker; luxe kozijnen, goten en windveren zijn geen uitzondering bij deze woning. Ook de geglazuurde dakpannen en de prachtige overstekken misstaan hierin ook zeer zeker niet.

Begane grond:
Hal/entree met vide, uitgebreide meterkast en 2 grote bergkasten; keukenruimte van ca. 30m? met luxe inbouwkeuken en grote schuifpui; woonkamer van ca. 30m? met wederom een grote schuifpui; tweepersoonsslaapkamer (21m?) met badkamer ensuite voorzien van douche met stoomcabine en wastafel met wastafelmeubel; 2e slaapkamer/woonkamer beneden; toiletruimte met urinoir, wandcloset en fontein met meubel en een bijkeuken met wasruimte en stookruimte

1e etage:
Overloop; 4 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met extra groot ligbad, wandcloset, dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche.

2e etage:
Vlizotrap naar bergzolder, waar met een vast trap en een dakraam/dakkapel met gemak een aantal extra slaapkamers gerealiseerd kan worden.

Externe ruimte:
garageruimte van ca. 36m?; berging/garage van ca. 28m? en 2 bergingen van ca. 12m? en 15m?. Tevens is er een ruime bergzolder aanwezig van ca. 9,08m x 6,34m.

Buiten:
Rondom het geheel ligt een prachtig aangelegde tuin met zonneterrassen op iedere zonligging en prachtige schaduwveranda's aan de zijkant van de woning die het idyllische woongenot binnen bevorderen.

Eastermar ligt op ongeveer 24 km van Leeuwarden en 12 km van Drachten in de 'Fryske W?lden', grotere plaatsen in de buurt zijn Burgum en Surhuisterveen. In Eastermar kunt u genieten van het prachtige achterland met alle mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, paardrijden en waterrecreatie. De jachthaven van Eastermar is centraal gelegen tussen de Burgumer Mar en de Leien. Binnen twee minuten bent u op open water van de Burgumer Mar. Bovendien is de jachthaven de Lits een perfecte uitvalsbasis voor een vaartocht langs bijvoorbeeld Eernewoude, de Alde Feanen, de Veenhoop, Drachten en weer terug. Eastermar vormt een centraal punt in de Lits-lauwersmeerroute, een vaargebied dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. Verder staat dit gebied bekend als aantrekkelijk voor vissers en watersportliefhebbers.

Ook zo nieuwsgierig naar deze royale woonboerderij met mogelijkheid tot ruimtevragende hobby? De flexibele makelaars zien u dan snel bij It Heechsan 3 te Eastermar!

Klik hier voor meer informatie over deze woning