18 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Lytse Wei 11, DrogehamEUR 350.000,-
Straat Lytse Wei 11
Postcode 9289 LA Drogeham
 
Oppervlakte m2
Perceel 765 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Levensloop bestendig wonen op een perceel van 765m?(!), met een dubbele garage, berging en optimale privacy. Deze voormalige, samengevoegde dubbele woning heeft het allemaal. Naast een slaap- en badkamer op de begane grond beschikt de woning ook over 3 kamers op de 1e verdieping.

Ook aan energiezuinigheid is gedacht, zo is de woning voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen, is de uitbouw ge?soleerd en is de oorspronkelijke woning voor een groot deel ge?soleerd. Ook is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing. Met kleine extra aanpassingen met o.a. isolatiemaatregelen zit u dan ook al snel op een energiezuinig A-energielabel!

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal/entree in zijgevel; garderobekast en meterkast; uitgebouwde doorzonwoonkamer met inbouwkeuken; bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling in vaste kast; tweepersoonsslaapkamer; badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset.

Kelder:
Provisieruimte (momenteel niet meer in gebruik, buiten watermeter).

1e etage:
Overloop met ruime bergkast, 2 slaapkamers en een mogelijkheid tot een 3e slaapkamer.

Buiten:
Een prachtige, onderhoudsarme en verzorgde tuin ligt rondom de woning. De tuin is voorzien van keurige onderhoudsarme sierbestrating, bloemen- en plantenborders, vele zithoekjes zowel overdekt als op alle zonrichtingen. Te weinig parkeergelegenheid? Er is een brede, zeer lange oprit aanwezig van meer dan 40 meter. Tevens is er een grote dubbele garage met elektrische deuren gerealiseerd, bergruimte, een verdieping, gas, water, elektrisch aanwezig (met krachtstroomaansluiting). Voor vrijwel alle gebruik geschikt dus!

Het dorp Drogeham:
Drogeham beschikt over keurige voorzieningen. Zo heeft Drogeham diverse winkels en horeca. Ook heeft Drogeham een basisschool en vele bedrijvigheid. Het dorp Drogeham heeft diverse winkels en horeca te bieden. De basisschool en speeltuin zijn eveneens dichtbij. Het nationaal bekende 'gondelvaart op wielen' wordt jaarlijks georganiseerd en is een waar evenement om mee te maken. Op een paar autominuten liggen de plaatsen Surhuisterveen, Buitenpost en Drachten. Tevens zijn de A7 en de Waldwei binnen een mum van tijd te bereiken, vanwaar u met de auto snel in alle windstreken kunt vertrekken.

Wij zijn zeer enthousiast over dit prachtige geheel! U ook? Onze flexibele makelaars geven u dan ook graag een uitgebreide rondleiding bij de Lytse Wei 11 te Drogeham.

Klik hier voor meer informatie over deze woning