17.9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Vermaning 13, SurhuisterveenEUR 389.000,-
Straat Vermaning 13
Postcode 9231 BH Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 362 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Heerlijk vrijstaand wonen in Surhuisterveen m?t vrij uitzicht aan de voorzijde? Deze degelijk gebouwde, vrijstaande woning is prachtig gelegen aan een grote vijver met wandelpaden en heel veel groen. U geniet daarom aan de voorkant van optimale privacy en uitzicht. Ook de achtertuin is ruim en L-vormig, waardoor ook hier genoten kan worden van de privacy en vele zon- en schaduwplekken.

Het geheel is gebouwd in 1988, volledig ge?soleerd (dak-, muur-, vloerisolatie en dubbel glas), heeft maar liefst 4 slaapkamers en een royale aangebouwde garage. De woning is altijd keurig onderhouden en is door de grote raampartijen voorzien van zeer veel lichtinval. Het woonhuis is door de dak-, muur-, vloerisolatie en de dubbele beglazing ruim voorzien van het C-energielabel.

Begane grond:
Hal/entree in zijgevel met meterkast; toiletruimte met toilet en fontein; lichte L-vormige woonkamer van maar liefst 34,2 m?; keukenruimte ensuite met luxe inbouwkeuken en diverse inbouwapparatuur; bijkeuken met cv-opstelling en witgoedaansluitingen; aangebouwde garage van maar liefst ca. 26 m?;

1e etage:
Overloop met grote vide; 4 royale slaapkamers, waarvan ??n met balkon; badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

2e etage:
Vlizotrap naar bergzolder.

Buitenom:
De achtertuin is onderhoudsarm, ruim, L-vormig en voorzien van heel veel privacy. Meerdere terrassen, gazon, planten, bloemen en struiken maken het plaatje compleet! De woning is verder altijd keurig onderhouden. Daarnaast is het schilderwerk buitenom in 2021 nog gedaan.

Surhuisterveen:
Surhuisterveen het regiodorp met een zeer hoog voorzieningenniveau, zoals een divers aanbod van supermarkten en winkels, (basis)scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer (bus), welken zich bevinden op loopafstand. Op het gebied van kunst en cultuur beschikt het dorp en de omgeving over meerdere musea's. Surhuisterveen is een zeer geliefde woonplaats met een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelweg (A7), Groningen, Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Qua sportvoorzieningen doet Surhuisterveen niet onder voor andere plaatsen. Het dorp beschikt over een openluchtzwembad (De Wettervlecke), sportvelden (De Ketting), een sporthal (Surventohal), tennisbanen en een skate- & ijsbaan. Daarnaast kent Surhuisterveen meer dan twintig sportverenigingen.

Daarnaast vinden er veel sportevenementen plaats in het dorp. Zo worden er bijvoorbeeld jaarlijks twee wielerwedstrijden gehouden, de Profronde en de Centrumcross, is er een groot beachvolleybaltoernooi en niet te vergeten de triatlon De Flexibele Makelaar Feanster 40!

Dit degelijke geheel op deze prachtige plek van binnen en buiten bekijken? Onze flexibele makelaars laten u graag alles zien bij de Vermaning 13 te Surhuisterveen. U bent van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie over deze woning