9.4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Plutolaan 48, GroningenEUR 219.000,-
Straat Plutolaan 48
Postcode 9742 GS Groningen
 
Oppervlakte m2
Perceel 85 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Dit goed onderhouden ruim en lichte 4-kamer appartement is gelegen in de plezierige wijk Paddepoel. Een fijne locatie op loopafstand van het winkelcentrum van Paddepoel en het Zernikecomplex en op maar 10 minuten fietsen van het bruisende Groninger Stadscentrum.

De woning is gelegen op de tweede woonlaag en is onder andere voorzien van drie slaapkamers, een jonge cv-ketel en dubbele beglazing (2017). Met in het souterrain een berging voor het stallen van de fietsen. Tevens is het voorzien van een balkon op het oosten en een balkon op het westen zodat u de gehele dag van de zon kunt genieten.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
afgesloten entree met intercom, trappenhuis en bergingen.

Tweede etage:
Entree, hal met meterkast, de lichte woonkamer van ca. 25 m2 met toegang tot het grote balkon aan de voorzijde, de dichte keuken met een nette keukenopstelling en toegang tot het balkon aan de achterzijde, een tussenhal met aansluitend twee slaapkamers aan de voorzijde, het toilet met fontein, de badkamer met douche en wasmeubel en de slaapkamer aan de achterzijde.

Het complex beschikt over een actieve en gezonde VvE.
De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt EUR 110,-- voor onder andere onderhoud, de opstalverzekering en schoonmaak.

Let op! Verhuur is alleen toegestaan aan eerste graads familieleden.

Kortom; een goed onderhouden licht en ruim appartement gelegen op een prachtige plek te midden van goede voorzieningen en uitvalswegen.

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij leiden u graag rond op deze mooie locatie. Tot ziens aan de Plutolaan 48 te Groningen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning