20.4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
De Popels 31, TwijzelerheideEUR 149.500,-
Straat De Popels 31
Postcode 9287 LL Twijzelerheide
 
Oppervlakte m2
Perceel 170 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Bent u op zoek naar een goed onderhouden, comfortabele woning? Dan verdient deze levensloopbestendige tussenwoning aan de Popels 31 te Twijzelerheide zeker de aandacht.

De woning is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van een diversiteit aan voorzieningen.

Het woonhuis gebouwd in 1971 is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door een nagelnieuwe HR combiketel en radiatoren. Het is recentelijk nog geschilderd.
De keuken, badkamer en bijkeuken zijn ca. 4 jaar geleden nog vernieuwd. Het heeft twee slaapkamers met de mogelijkheid om een derde slaapgelegenheid te cre?ren.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast, inbouwkast, een toegang naar de badkamer en trapopgang, de lichte straatgerichte woonkamer, de dichte keuken met een nette jonge keukenopstelling, slaapkamer met toegang naar de badkamer, de badkamer met inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel, de bijkeuken met witgoedaansluitingen, aanrecht en achterentree.

Eerste verdieping:
Een ruime overloop met dakraam en cv-opstelling en een ruime slaapkamer voorzien van twee grote inbouwkasten.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht. De achtertuin is geheel omsloten en fraai ingericht met een overkapping en terras. Het besloten karakter biedt u veel privacy waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenzijn.

Twijzelerheide, in het Fries Twizelerheide, heeft twee basisscholen, meerdere (sport)verenigingen, heeft een ambachtelijke warme bakker, een pizzeria, een kledingzaak, een kapper en een cafetaria. Ook zijn er snackbars, caf?s en kerken.

Twijzelerheide grenst aan De Westereen (Zwaagwesteinde) waar 3 supermarkten zijn en tal van andere winkels en gezelligheid in en rond het centrum. Tevens is De Westereen voorzien van een treinstation.

Is u interesse voor dit goed onderhouden woonhuis gewekt? Maak dan een afspraak om uw indruk compleet te maken. Wij heten u alvast van harte welkom aan de Popels 31 te Twijzelerheide.

Klik hier voor meer informatie over deze woning