5,8 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Bensmastraat 32, OpendeEUR 184.500,-
Straat Bensmastraat 32
Postcode 9865 BG Opende
 
Oppervlakte m2
Perceel 185 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Met de achtertuin op het zuid-westen en de doorzonwoonkamer is het zonnetje hier letterlijk in huis! Op zoek naar een keurig onderhouden, instapklare woning te Opende? Dan is deze moderne tussenwoning aan de Bensmastraat 32 te Opende uitermate ?cht iets voor u.

Deze woning verkeert in een keurige staat van onderhoud en heeft 3 slaapkamers (en een mogelijkheid tot een 4e slaapkamer).

De woning draagt het energiezuinige C-label. Het geheel wordt door een CV-combiketel verwarmd uit 2014 (Bosch 30 HRC). De 1e etage is deels voorzien van kunststofkozijnen.

Doordat de woning recht omhoog getrokken is en er een vaste trap naar de 2e etage aanwezig is, is er veel functionele ruimte aanwezig.

Begane grond:
Hal/entree; gemoderniseerde toiletruimte met wandcloset; ruime doorzonwoonkamer met halfopen woonkeuken met eetkamer (totaal groot maar liefst van ca. 37m?); bijkeuken met dak- en muurisolatie, witgoedaansluitingen en een doorgang naar de achtertuin.

Eerste etage:
Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer 14 m?; badkamer met ruime inloopdouche, toilet, wastafel en wastafelmeubel.

Tweede etage:
Vaste trap: overloop; 4e mogelijkheid tot slaapkamer.

De onderhoudsarme achtertuin ligt op de meest ideale zonligging; het zuid-westen, over zonnestralen dus niet te klagen! Ook is een houten tuinberging welke voorzien is van elektra.

Opende is een woonplaats gelegen op de grens van Groningen en Friesland, heeft een actief verenigingsleven, basisscholen, sportaccommodaties, supermarkt, openbaarvervoer (bus) en is gelegen op korte afstand van Surhuisterveen en de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen).

Het naastgelegen (aangebouwde) voorzieningsrijke Surhuisterveen is op zeer korte afstand van de woning.

Surhuisterveen; een dorp met stadse voorzieningen. Zo zijn hier meer dan 100 winkels, 4 grote supermarkten en vele horecagelegenheden. Surhuisterveen is een dorp waar veel sportactiviteiten plaats vinden. Zo vinden er bijvoorbeeld jaarlijks grote wielerwedstrijden plaats, de Profronde en de Centrumcross en is er een groot beachvolleybaltoernooi.

Ook qua sportvoorzieningen doet Surhuisterveen niet onder voor meer stedelijke gebieden. Het dorp beschikt o.a. over een openluchtzwembad (De Wettervlecke), sportvelden (De Ketting), een sporthal (Surventohal), tennisbanen en een skate- & ijsbaan. Daarnaast kent Surhuisterveen meer dan twintig sportverenigingen.

Verder beschikt het dorp over musea, een uitgebreide bibliotheek, (voortgezet)onderwijs en zeer uitgebreide industriegebieden.

Binnen kijken? Dat kan! Onze makelaars laten u dit geheel aan de Bensmastraat 32 te Opende graag zien!

Klik hier voor meer informatie over deze woning