6,8 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Gedempte Vaart 80, SurhuisterveenEUR 250.000,-
Straat Gedempte Vaart 80
Postcode 9231 AX Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 590 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Wellicht bent u wel eens binnen geweest, maar dit object kan binnenkort helemaal van u zijn: voormalig Caf? De Haven, gelegen op de hoek van De Gedempte Vaart en de Havenstraat in Surhuisterveen! Het authentieke object, welke oorspronkelijk gebouwd is in 1633, beschikt momenteel over een horecabestemming met bedrijfswoning.

De gemeente wil in principe haar medewerking verlenen om de bestemming te wijzigen naar een volledige woonbestemming. Voor de klusser ideaal: het pand biedt met zijn 285m2 gebruiksoppervlakte vele mogelijkheden om het geheel om te toveren tot een prachtig en royaal woonobject. Een unieke kans dus!

De huidige indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree met overkapping aan de voorzijde, hal met garderobe; herentoiletruimte met 3 urinoirs, wastafel en separaat toilet; damestoiletruimte met 2 wastafels en 2 separate toiletten; aan de rechterkant van de hal treft u een zaal van 77m2 met bargedeelte; aan de linkerkant van de hal bevindt zich het caf? van 44m2 met eveneens een bargedeelte; keukenruimte (bereikbaar vanachter de bar) voorzien van keuken met vaatwasser, oven, elektrische kookplaat en afzuigkap, lichtkoepel en zijentree; bijkeuken met CV-opstelling en wasmachineaansluiting, badkamer met ligbad, wastafel, toilet en douche; berging van 16m2; woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met opbergruimte en toegang tot de 2 slaapkamers, waarvan 1 van 17,4 m? en 1 van 9,1 m?.

Aan de voorzijde van het pand, aan de Havenstraat zijn een 10-tal parkeervakken aangelegd op eigen grond.

Surhuisterveen
Surhuisterveen, in de omgeving ook wel bekend als ?It Fean?, is het grootste dorp van de gemeente Achtkarspelen. Surhuisterveen biedt een breed onderscheidend bedrijfs- en winkelaanbod en wordt door bezoekers, bewoners en ondernemers als zeer gezellig ervaren. Surhuisterveen heeft een florerend industrieterrein, een gezellig winkelcentrum en kent vele dienstverlenende bedrijven. Surhuisterveen is d? kernplaats in haar regio. Ook kent Surhuisterveen een gezellig winkelcentrum met een divers aanbod van dag- en avondhoreca. De slogan van de ondernemersvereniging van Surhuisterveen luidt niet voor niets: "Surhuisterveen, zo gezellig is er maar ??n!".

Bijzonderheden:
- De gemeente wil mogelijk meewerken om de huidige (horeca-)bestemming te wijzigen naar een volledige woonbestemming. De principe-uitspraak is tijdens de bezichtiging op verzoek ter inzage beschikbaar.

Het energielabel is in aanvraag en betreft momenteel een voorlopig F-energielabel. Een voorlopig label heeft geen offici?le status en is bedoeld als kennismaking met het energielabel. De kans is dus groot dat het energielabel in werkelijkheid afwijkt hiervan.

Wilt u graag komen kijken? Bel dan snel naar ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging! Onze makelaars zijn u graag van dienst!

Klik hier voor meer informatie over deze woning