2,3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoofdstraat 55, GrootegastEUR 475.000,-
Straat Hoofdstraat 55
Postcode 9861 AB Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 1408 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Vele mogelijkheden, energiezuinig, groot, veel opslagruimte en een mogelijkheid van het houden van een bedrijf? Dat kan hier allemaal!

Deze vrijstaande, karakteristieke, keurige en vooral royale woning (10 slaapkamers!) is van alle gemakken voorzien. Zo is er een grote loodsruimte met maar liefst 7 sectionaaldeuren en zijn er diverse kantoorruimtes aanwezig.

Momenteel is het pand in gebruik als woning met bedrijfsruimte en is dit conform het bestemmingsplan ook toegestaan. Tevens is er een mogelijkheid om alles te gebruiken als bijvoorbeeld een zeer royaal familiehuis met grote garageruimtes en een ruimtevragende hobby.

Van de gemeente hebben wij een besluit verkregen om het geheel te mogen verkopen als woning (positief standpunt op principeverzoek, met een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan).

Energiezuinig?
Dat zeker! Zo is in 2020 een nieuw sedemdak (groendak) met uitmuntende isolatie geplaatst, is het dak compleet ge?soleerd, zijn de kozijnen, op 3 kleine ramen na, allen voorzien van isolerende beglazing, zijn de gevels nage?soleerd, is de muur van de garage (damwandprofielen) vernieuwd in 2020 ?n zijn er in 2021 maar liefst 24(!) hoog rendement zonnepanelen geplaatst.

Keurig onderhouden?
Ook daaraan ontbreekt bijna niets. Zo zijn de daken vernieuwd, is het elektra aangepakt en dateert het buitenschilderwerk van 2020, uitgevoerd door een professionele schilder.

Deze vrijstaande woning is royaal van maatvoering en biedt verrassend veel leefruimte. Het woonoppervlakte is ca. 262m? en er is daarnaast een grote tuin met oprit aanwezig. Het geheel is gelegen op ca. 1.408 m? eigen grond.

Tevens is er een kelder op stahoogte aanwezig en is er een professionele waterontharder aanwezig in deze kelder.

Begane grond:
Hal/entree in de zijkant van de woning; toiletruimte met wandcloset en fontein; hal met trap naar de eerste etage; ruime inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur, met o.a. een vaatwasser op hoogte, een combimagnetron en een inductiekookplaat; riante bijkeuken met achterentree, vaste kast en witgoedaansluitingen; royale en licht vertrek met luxe openhaard en grote lichtkoepel. Deze ruimte is momenteel in gebruik als woonkamer; 2 ruime tweepersoonsslaapkamers met vaste kasten; een ruime 2e woonkamer/kantoor/slaapkamer; voorentree met uitgebreide en vernieuwde meterkast + krachtstroom.

Kelder:
De ruime kelder is via de keuken te bereiken en is tevens op stahoogte.

1e etage boven de woning:
Overloop; 5 royale slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers met een grote vaste (inloop)kast; badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel.

2e etage:
Overloop met zeer royale bergruimte achter de knieschotten, vaste kasten, cv opstelling in afgesloten ruimte; 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met wastafel.

1e etage boven bijkeuken:
Vlizotrap naar zolderberging.

Loodsruimte:
Meer dan 300m? aan opslag/garageruimte, voorzien van maar liefst 7 sectionaaldeuren.

Ook lekker droog zitten kan onder de sfeervolle veranda. Tevens zijn er door de diepe achtertuin meerdere zonneterrassen aanwezig. Aan tuin en parkeergelegenheid is dan ook absoluut geen tekort!

Een karakteristiek en royaal geheel dat niet iedere dag wordt aangeboden, te midden van het centrum van het dorp. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals onder andere winkels, horeca, scholen, het gemeentehuis en het openbaar vervoer op loopafstand gelegen. De ?Notoaristuun?, het ?Kolonelsbos? en de aangrenzende natuurgebieden geven u volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen in deze prachtige gebieden.

Altijd al riant willen wonen en/of werken? Grijp dan uw kans bij dit prachtige geheel aan de Hoofdstraat 55 te Grootegast. Onze Flexibele Makelaars leiden u graag met hun volle enthousiasme rond!

Klik hier voor meer informatie over deze woning