17,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Joksewei 3, ReduzumEUR 210.000,-
Straat Joksewei 3
Postcode 9008 TH Reduzum
 
Oppervlakte m2
Perceel 224 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op naar Reduzum! Hier staat namelijk aan de Joksewei 3 deze royale half vrijstaande woning met een vrijstaande, houten berging ?n ruime privacyvolle achtertuin in een ruim opgezette en plezierige woonomgeving op een perceel van 224 m2!

De woning is royaal van maatvoering en door de hoge gootlijn heeft deze woning ook veel leefruimte in de 3 slaapkamers op de eerste etage. De tweede verdieping, welke met een vaste trap bereikbaar is, is in gebruik als 4e slaapkamer. De woning is beneden aan de achterzijde uitgebouwd en tevens is de woning voorzien van kunststof kozijnen en deuren.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Hal/entree; wandcloset met fontein; ruime doorzonwoonkamer met veel lichtinval m?t eetkamer-gedeelte (in de uitbouw); open woonkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser; bijkeuken met witgoedaansluiting en een achterentree.

Eerste etage: Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ca. 10 m?; badkamer met wastafel, wastafelmeubel en een ruim bad met douchegelegenheid.

Tweede etage, te bereiken via een vaste trap: Overloop, 4e slaapkamer/berging.

De onderhoudsarme ?n privacyvolle achtertuin complementeert het geheel en doordat deze op het westen ligt, vangt dit genoeg zonlicht. De vrijstaande, houten berging in de achtertuin en is geschikt als hobby/bergingsruimte en de achtertuin is bereikbaar via de woning alsook via de achterom langs de zijkant van het huis. De voortuin is fraai aangelegd en tevens voorzien van een zitgedeelte.

Het dorp Reduzum
Reduzum is gunstig gelegen in de driehoek Leeuwarden-Sneek-Drachten en binnen enkele minuten rijdt u de A32 tussen Leeuwarden-Heerenveen op. Het geheel is gesitueerd in een ruim opgezette en plezierige woonomgeving maar toch op korte afstand van de voorzieningen die het dorp te bieden heeft.

Nieuwsgierig naar dit geheel? Onze makelaar leidt u graag rond! Neem snel contact op met ons kantoor om een afspraak te plannen!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

17,2 °C
14 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.