9,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Koperslagersstraat 40, Drachten-AzevenEUR 184.500,-
Straat Koperslagersstraat 40
Postcode 9201 VG Drachten-Azeven
 
Oppervlakte m2
Perceel 344 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Energiezuinig wonen in een keurig onderhouden, ruime en aangepakte tussenwoning? Kom dan naar de Koperslagersstraat 40 te Drachten! Na de aanvraag van het energielabel zijn er namelijk nog veel extra energiebesparende maatregelen genomen. Zo zijn de slaapkamers extra voorzien van HR++glas en zijn er in 2020 6 hoog rendement zonnepanelen geplaatst. Tevens is de woning voorzien van extra dak-, muur- en vloerisolatie.

Aan ruimte ook geen gebrek; de gevel is namelijk recht omhoog getrokken, waardoor er geen scheve kanten op de 1e etage aanwezig zijn. Hierdoor is de woning voorzien van maar liefst 4 slaapkamers! Tevens is er een vaste trap naar zolder gerealiseerd.

Keurig onderhouden? Ook dat is zeker het geval. Zo is de woning vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met kunststof gevelbekleding, is de trap gerenoveerd, is het elektra aangepakt en is de groepenkast vernieuwd. Ook is de gehele tuin vernieuwd.

Begane grond:
Hal/entree; vernieuwde meterkast; toiletruimte; lichte doorzonwoonkamer van ca. 27 m?; halfopen, keuken met inbouwapparatuur en een achterentree. Tevens is de keuken ook vanuit de hal te bereiken.

Eerste etage:
Overloop; 4 slaapkamers; badkamer met wastafel, wastafelmeubel en een ruim ligbad.

Tweede etage:
Te bereiken via een vaste trap: overloop; bergruimte en witgoedaansluitingen.

Buiten:
De achtertuin is heerlijk ruim en onderhoudsarm. Achter het woonhuis staat een ruime, vrijstaande stenen berging, die goed te gebruiken is als hobby/schuurruimte en gemakkelijk te bereiken is via de achterom.

Het geheel staat op ca. 185 m? eigen grond. Tevens is er een 1/13e onverdeeld aandeel in het achtergelegen pad.

De woning is gelegen op een geliefde locatie nabij het wijkwinkelcentrum op een korte afstand van het winkelcentrum 'Noorderpoort'. De ligging is ideaal, want naast winkels zijn er ook voorzieningen als basisscholen in de buurt.

Drachten is een geliefde woonplaats met een grote verscheidenheid aan voorzieningen op het gebied van sport, basisscholen, voortgezet onderwijs instellingen en een uitgebreid winkelaanbod. Bovendien nabij uitvalswegen in de richting van Groningen (A7), Leeuwarden (W?ldwei N31) en Heerenveen (A7).

Nieuwsgierig geworden naar deze woning aan de Koperslagersstraat 40 te Drachten? Onze Flexibele Makelaars geven u met alle plezier een zeer uitgebreide rondleiding!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

9,2 °C
14 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.