8,1 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Feike Wybrensstrjitte 13, SurhuisterveenEUR 435.825,-
Straat Feike Wybrensstrjitte 13
Postcode 9231 ED Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 327 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Een unieke kans om een riante nieuwbouwwoning te kopen dat al gerealiseerd is en u nog geheel naar eigen wens kunt afwerken en inrichten!

De nieuwbouwwoning is namelijk helemaal gereed en een snelle aanvaarding behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt daarna uw eigen keuken, badkamer en sanitair nog zelf uitzoeken, maar dan kunt u ook snel gaan genieten van de heerlijke leefruimte die deze woning te bieden heeft.

Wat handig is om te weten, is dat de woningen dermate energiezuinig zijn gebouwd, dat extra maatregelen als zonnepanelen niet nodig zijn conform bouwbesluit. De woningen zijn dan ook bouwbesluitplus gerealiseerd.

Tevens zijn de woningen voorzien van een aangebouwde ge?soleerde berging, welke gemakkelijk te verbouwen is tot praktijk-/slaapruimte met badkamer op de begane grond.
De vermelde prijzen zijn inclusief btw en vrij op naam (dus inclusief overdrachtsbelasting). De overdrachtskosten van de grond (notaris- en kadasterkosten) zijn wel voor rekening van koper.

Wij organiseren kijkdagen voor deze woning. Tijdens deze kijkdagen kunt u deze woning ?n de modelwoning van binnen en buiten bekijken, zodat u zich in de mogelijkheden kunt verplaatsen van bijvoorbeeld de inrichting.

Indeling:
Overdekte zijentree; de hal dient als statige hoge entree en is voorzien van een toiletruimte, meterkast en garderobenis; royale woonkamer met voorbereiding van dubbele suitedeuren; tuingerichte woonkeuken met zeer uitgebreide elektra-aansluitingen zoals inductie, vaatwasser en kokend heet waterkraan; de ruime aanbouw welke tevens als garage gebruikt kan worden is op dezelfde wijze ge?soleerd als de rest van de woning met witgoedaansluitingen en warmtepomp, luxe symmetrische openslaande garagedeuren aan de voorzijde en een loopdeur naar de zongerichte achtertuin.

1e verdieping:
Overloop inclusief vide; badkamerruimte voorzien van alle aansluitingen; separate toiletruimte voorzien van alle aansluitingen; drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met een zeer royale inloopkast.

2e verdieping:
Vaste trap naar tweede etage met mogelijkheid tot vierde en vijfde kamer; installatieruimte met warmte-terugwin-unit.

De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en voorzien van een ruime achterom. De eigen oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

De woning wordt opgeleverd in de huidige staat, hieronder enkele kenmerken:
- afmeting woning 7x12 meter;
- uitbouw voorgevel;
- afmeting ge?soleerde aanbouw 3.50/4.80x7 meter;
- nokhoogte van ca. 11 meter;
- inhoud woning inclusief aan- en uitbouw van ca. 800 m?.

Surhuisterveen is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau. Een uitgebreid winkelaanbod, basisscholen en voortgezet onderwijs en sportaccommodaties met o.a. een openlucht zwembad zijn allen gelegen op korte afstand. Daarnaast gelegen aan een toegangsweg van Surhuisterveen met een goede ontsluiting naar de snelweg A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen).

Wilt u meer weten met betrekking tot alle extra's die in deze woningen zijn gerealiseerd en/of wilt u deze woningen goed bekijken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

8,1 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.