8,1 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Geawei 22, AugustinusgaEUR 199.500,-
Straat Geawei 22
Postcode 9284 TC Augustinusga
 
Oppervlakte m2
Perceel 160 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Wilt u betaalbaar en halfvrijstaand wonen in een keurige en gemoderniseerde woning? Zoek dan niet verder! Deze karakteristieke woning is volledig en met oog voor detail gemoderniseerd en is gelegen in het centrum van het dorp Augustinusga. Het geheel is gelegen op een perceel van 160 m? en heeft een onderhoudsarme tuin gericht op het zonnige zuidwesten.

Deze woning is gebouwd in 1905 en is in vanaf 2017 geheel verbeterd en gemoderniseerd. Zo is de gehele eerste etage ?n de badkamer op de begane grond verbouwd; er zijn nieuwe dakkapellen geplaatst op de eerste etage en de toiletruimte is gerenoveerd/vernieuwd. Ook de keuken op de begane grond is onder handen genomen en er is dit jaar een nieuwe HRE combiketel geplaatst (HRE Intergas).

Tevens is het dak nage?soleerd en is het kozijnwerk en de beglazing vervangen naar dubbel (HR++)beglazing.

Hoewel er flink wat vertimmerd is aan deze woning, zijn de karakteristieke details intact gebleven. Zo siert het balkenplafond de woonkamer en de uitgebreide eetkeuken. Ook het schilderwerk en het onderhoud buitenom is onlangs keurig uitgevoerd.

Begane grond:
Hal/entree; lichtovergoten L-vormige, ruime woonkamer met bergkast en prachtig balkenplafond; keurige open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur; toiletruimte met wandcloset en fontein; badkamerruimte met wastafel, wastafelmeubel, luxe inloopdouche en designradiator; open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur; ruime, lichte woonkamer van ca. 27 m?.

Eerste etage:
Overloop; toiletruimte met wandcloset en fontein; 3 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ca. 14m? groot is.

Buiten:
De besloten en zonnige zuidwest gerichte tuin ligt aan de achterzijde van de woning en is deels voorzien van een sfeervolle overkapping. Tevens is er een eigen parkeerterrein welke bereikbaar is aan de achterzijde.

Augustinusga is een landelijke gelegen dorp, nabij zeer uitgebreide en uitstekende voorzieningen. Augustinusga heeft verschillende faciliteiten, waaronder een basisschool, horeca en enkele sportvoorzieningen. Op zeer korte afstand bevinden zich de grotere plaatsen Surhuisterveen en Buitenpost waar uitstekende voorzieningen als een uitgebreid winkelaanbod, een treinstation (Buitenpost) openbaar vervoer basisscholen en voorgezet onderwijs zijn. De A7 (naar Groningen-Drachten-Heerenveen) is binnen ca. 10 minuten te bereiken.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging! Wij heten u alvast van harte welkom aan de Geawei 22 te Augustinusga.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

8,1 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.