8,2 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Aalsumerweg 0, OldehoveEUR 274.268,-
Straat Aalsumerweg 0
Postcode 9883 PA Oldehove
 
Oppervlakte m2
Perceel 415 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Koop-/aanneemsom v.o.n. inclusief 21% BTW.
Bwnr. 1 (kavelprijs a € 43.000,--) € 263.959,--
Bwnr. 2 VERKOCHT

Deze twee half vrijstaande woningen met een klassieke uitstraling worden zeer modern en duurzaam gebouwd. De woningen worden gebouwd aan de rand van het dorp Oldehove. Oldehove is gelegen op ca. 20 minuten van de stad Groningen. Het dorp heeft goede basisvoorzieningen zoals o.a. basisscholen, een supermarkt, een huisarts en een rijk verenigingsleven.

De indeling van de woningen is als volgt:
Entree, hal met garderobenis, toilet voorzien van een hangtoilet en fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en meterkast, ruime L-vormige woonkamer van ca. 32 m2 met een erker aan de voorzijde, woonkeuken van ca. 25 m2 met openslaande deuren naar de tuin en een toegang tot de geïsoleerde garage.

Eerste verdieping:
ruime overloop, drie slaapkamers van resp. ca. 10, 11 en 13 m2 en een badkamer van 8 m2.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met ca. 26 m2 aan zolderruimte. Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot o.a. het maken van een extra slaapkamer.

Bouwnummer 1 heeft een perceelgrootte van ca. 415 m2 en Bouwnummer 2 heeft een perceelgrootte van ca. 353 m2.
De achtertuinen zijn gelegen op het zonnige zuiden. De oprit biedt voldoende mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

De herstelwaarborg: de bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning. Als zich een gebrek voordoet, herstelt de bouwonderneming dit gebrek als dit onder de garanties valt. De meeste onderdelen van de woning hebben een garantietermijn tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Maar bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn zelfs 10 jaar en 3 maanden. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn. Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen van de bouwonderneming.

De woningen worden gerealiseerd door het gerenommeerde bouwbedrijf U. Veenstra B.V.
Deze bouwer staat voor energiezuinige woningen van hoge kwaliteit en heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouw van woningen.

Heeft u interesse in een van deze twee woningen of vragen over de mogelijkheden die er zijn dan kunt u contact op nemen met ons kantoor.

De vermelde prijzen zijn inclusief btw, een uitgebreide garantieverzekering van Woningborg en vrij op naam, d.w.z. inclusief overdrachtsbelasting en overdrachtskosten van de notaris.

De prijzen van deze twee woningen zijn:
Bouwnummer 1: € 274.268,-,-- v.o.n. op een kavel van ca. 415 m2 eigen grond
Bouwnummer 2: VERKOCHT, op een kavel van ca. 353 m2 eigen grond

Klik hier voor meer informatie over deze woning