18,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Lindsterlaan 43, TzummarumEUR 498.000,-
Straat Lindsterlaan 43
Postcode 9363 XB Tzummarum
 
Oppervlakte m2
Perceel 20000 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Als u op zoek bent naar een heerlijke plek in het buitengebied, maar niet gelegen op grote afstand van voorzieningen, dan bent u hier op het juiste adres.

Deze plek combineert het buiten wonen in de deels met riet gedekte woonboerderij met verschillende schuurruimtes, een perceel weiland maar ook nog met een complete minicamping. Het is uiteraard uw eigen keuze of u deze minicamping wenst voort te zetten.

Op deze plek is uw privacy gewaarborgd, maar wilt u erop uit dan nodigt de omgeving uit tot het maken van wandelingen en fietstochten.

Zoals gezegd gesitueerd op een landelijke locatie, maar het dorp Marum ligt op korte afstand en heeft een uitgebreid voorzieningenniveau zoals onder andere een breed winkelaanbod, basisschool en sportaccommodaties. Zowel Groningen als Drachten zijn binnen 20 minuten te bereiken.

Bij de woonboerderij wordt een perceel van totaal ca. 2 hectare aangeboden. Het is mogelijk nog een extra perceel van 1 hectare erbij aan te kopen, dit grenst vlak aan het aangeboden perceel.

Rondom de woonboerderij ligt een grote tuin met verschillende terrassen, gazons en dierenweide.
Op het eigen terrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Zijentree, hal, woonkamer, toilet, via het toilet is de badkamer bereikbaar en deze is ingericht met ligbad, douchecabine en meubel met vaste wastafel, eetkeuken met deur naar het terras en aansluiting voor de wasmachine, de inbouwkeuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap en spoelbak, kelderruimte.

Eerste etage: overloop, drie slaapkamers, via de derde slaapkamer is een hobbyruimte te bereiken.

Verder zijn er meerdere schuurruimtes met meer dan voldoende bergruimte, hobbyruimte, paardenstalling en plek om uw auto’s te stallen.

Het campingterrein ligt vrij van de woning en beschikt over diverse staplaatsen die voorzien zijn van elektra. Verder is er een campinggebouw met douches, toiletten en spoelruimte.

Laat u inspireren door de fotoserie en de video, maar maak vooral een afspraak voor een bezichtiging om dit geheel echt te ervaren.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

18,3 °C

Meting: 23.15 uur

16 inbraken

(30 dagen)

23 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden