21,8 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Ype Smidswei 7, KollumerzwaagEUR 349.500,-
Straat Ype Smidswei 7
Postcode 9298 RZ Kollumerzwaag
 
Oppervlakte m2
Perceel 1365 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Zeer royale recentelijk gebouwde (2013 gereed) (bedrijfs-)woning met aanbouwde loods van ca. 130m2 op een totaal perceel van 1365m3 grond. Het geheel is gelegen op een kleinschalig bedrijfsterrein te Kollumerzwaag en heeft ook mede door de hoeklocatie een goede bereikbaarheid aan de voor- en achterzijde. Tuin rondom met hoofdtuin op zuidoosten gericht.

De woning heeft een ruime woonkamer met laminaatvloer en open keuken voorzien van erker, ruim eetgedeelte en terrasdeuren naar zijtuin. De woonkamer en keuken zijn eventueel op te delen in twee gedeelten waardoor je twee separate ruimten creëert. Door de situering van de woning op de kavel en de vele raampartijen heeft men uit verschillende hoekpunten ruim zicht over het straatbeeld en veel lichtinval. De woning wordt verwarmd middels een cv (Intergas HRE 2012), is geheel geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

De loods is aansluitend achter de woning gelegen. Deze biedt een 130 m2 aan bedrijfsoppervlak. De loods is uitgerust met betonvloer, sectionaal deur en zijdeur naar achtertuin, krachtstroom en aansluiting voor toilet en water. Recentelijk is er i.v.m. kinderopvang een speelruimte en een ruimte met keuken gerealiseerd.

Indeling:
Begane grond: zijentree, ruime hal, toilet, woonkamer, moderne open keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, badkamer voorzien van hoekbad, dubbele douche, wasbak, bijkeuken met witgoedaansluiting, kantoor met deur naar loods.

Eerste verdieping: overloop, inloopkast, toilet en 3 ruime slaapkamers.

Tweede verdieping: zolder, bereikbaar middels vlizotrap

Het bestemmingsplan staat bedrijven toe tot en met categorie 2 en met functieaanduiding bedrijfswoning.

Het object betreft een object met de bestemming Bedrijven, dit kan van invloed zijn op de aanvraag van uw financiering. Vraag ons naar de voorwaarden en regels.

Het bedrijfsgedeelte(loods) is belast met BTW.

Een bezichtiging bij dit bijzondere geheel is snel gemaakt!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

21,8 °C

Meting: 14.35 uur

14 inbraken

(30 dagen)

23 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden