11,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Hoornweg 10-12, TzummarumEUR 299.000,-
Straat Hoornweg 10-12
Postcode 9363 EG Tzummarum
 
Oppervlakte m2
Perceel 689 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Dit appartementencomplex bestaat uit een drietal bedrijfsruimtes op de begane grond en een tweetal woonappartementen op de etage. Zowel één bedrijfsruimte als één appartement is reeds verhuurd.

Het geheel is gesitueerd op een goed bereikbare locatie aan de doorgaande weg in het dorp Marum op een perceel van totaal groot ca. 689 m².

Marum is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van basisscholen, sportaccommodaties en winkelaanbod. Bovendien is Marum gunstig gelegen nabij de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen).

Het geheel heeft als bestemming Gemengde doeleinden en daarmee geschikt voor wonen en vele vormen van bedrijvigheid.

Indeling per onderdeel:

Begane grond bedrijfsruimte linkerzijde pand:
Voorentree, brede glazen kuststof pui, bedrijfsruimte (totaal ca. 58 m²) die ingedeeld is in verschillende ruimten, badkamer met douche, kantine met pantry en buitendeur, toilet. Deels systeemplafonds, de ramen en deuren zijn van kunststof met isolatieglas, centrale verwarming met behulp van radiatoren en Agpo c.v. ketel. Aan de achterzijde van het pand is een terras. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Begane grond rechterzijde pand, deze bedrijfsruimte is reeds verhuurd:
Eigen toegang met brede glazen pui, grote open berdrijfsruimte (totaal ca. 75 m²) met daarachter, kantoorruimte met pantry en toilet. Deels voorzien van systeemplafonds, centraal verwarmd met radiatoren en Vaillant c.v. ketel, kunststof ramen en deuren voorzien van isolatieglas. Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Begane grond rechterzijde pand, kleine bedrijfsruimte aan de achterzijde van het pand:
Achter de bedrijfsruimte op de begane grond is aan de achterzijde is nog een kleine bedrijfsruimte beschikbaar met een eigen toegang.
Deze beschikt over een hal, kantoor/praktijkruimte, kantoor met tuindeur, badkamer met douche en vaste wastafel en toilet.

Appartement eerste etage linkerzijde pand:
Deze is te bereiken via een vaste trap aan de achterzijde van het pand.
Gang, keuken met aansluiting wasmachine, woonkamer, toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, een grote slaapkamer.
Dit appartement wordt centraal verwarmd met behulp van radiatoren en een Intergas c.v. ketel, ook voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.

Appartement eerste en tweede etage rechterzijde pand, dit appartement is reeds verhuurd:
Zijentree, trapopgang naar de eerste etage, overloop, woonkamer, keuken met plavuizenvloer, aansluiting wasmachine en deur naar dakterras, badkamer met toilet, ligbad, vaste wastafel.
Vaste trap naar de tweede etage met overloop, vaste kast en twee slaapkamers.
Grotendeels kunststof kozijnen met isolatieglas en centraal verwarmd met radiatoren en Intergas c.v. ketel. Dit appartement beschikt ook over een berging op de begane grond.

Maak een afspraak om dit geheel eens nader te bekijken!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

11,3 °C

Meting: 12.25 uur

13 inbraken

(30 dagen)

23 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden