15,2 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Smidstrjitte 2, HantumVerkocht
Straat Smidstrjitte 2
Postcode 9147 BK Hantum
 
Oppervlakte m2
Perceel 1785 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Bijzonder wonen op een terp in het hart van het dorp Hantum, dat kan in deze statige voormalige pastorie.

De van oorsprong voor 1900 gebouwde woning beschikt nog over een aantal oude elementen zoals onder andere een tochtportaal, schouwen, paneeldeuren en balkenplafonds etc., en is recentelijk aan de buitenzijde gerestaureerd waarbij het geheel onder andere aan de buitenzijde is geverfd en voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie en een nieuwe lichtkoepel.

Het geheel staat op een perceel van 1784m2 eigen grond. De woning wordt verwarmd middels cv en als bij verwarming gaskachels, warm water middels een huurgeiser.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Voorportaal met entree, tochtportaal, meterkast, 2 zeer royale voorkamers met kastruimte en schouwen (circa 26m² en 27m² groot), trapkast, trapopgang, kelder (afgedekt met vloer), achterkamer (circa 24m² groot) met schouw, keuken voorzien van eenvoudige keukenopstelling en waarvan de wanden betegeld zijn met Oudhollandse wandtegeltjes, kastruimte, hal met deur naar achtertuin en voormalig toilet.

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, tweemaal zolder/bergruimte waar eventueel ook nog een slaapkamer kan worden gerealiseerd, badkamer met doucheruimte, wastafel en 2e toilet en schuifdeur naar ruimte.

Aan de binnenzijde moet de woning gemoderniseerd worden, de locatie, de uitstraling en de royale ruimtes maken dit zeer de moeite waard.

De tuin met de twee prachtige oude bomen aan voorzijde is deels omheind met sier hekwerk en deels betonnen schutting, de achterzijde van de tuin is op het zuiden gelegen en biedt door de ruimte nog mogelijkheden voor het bouwen van bijvoorbeeld een schuur. Aan de noordzijde van de woning heeft men de oprit naar de garage/schuur, deze uit steen opgetrokken garage is toe aan onderhoud.

Door de grootte van het woonhuis is het eventueel ook voor meerdere doeleinden geschikt, zoals bijvoorbeeld een praktijk of kantoor aan huis.

Maak snel een afspraak om deze bijzondere woning te bezichtigen!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

15,2 °C

Meting: 03.05 uur

14 inbraken

(30 dagen)

23 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden