15,7 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Hege Kamp 1bwnr.32, UreterpVerkocht
Straat Hege Kamp 1bwnr.32
Postcode 9247 GX Ureterp
 
Oppervlakte m2
Perceel 273 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze luxe nieuw te realiseren halfvrijstaande woningen worden traditioneel gebouwd in een aansprekende, architectonische bouwstijl. Het speciale aan deze royale woningen is dat ze geheel aan uw woonwensen aangepast kunnen worden! Zo kunnen de woningen vrij ingedeeld worden en is een badkamer en slaapkamer op de begane grond mogelijk.

Een ander bijkomend voordeel is dat de woning zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Zo worden de buitenkozijnen in kunststof uitgevoerd, komt er luxe kunststofbekleding op de bovenzijde en wordt de woning op solide, traditionele basis gebouwd.

De woningen worden volledig geïsoleerd volgens de laatste eisen en zijn daardoor uitermate energiezuinig. Dit zult u dus merken in uw portemonnee.

Standaard worden de woningen compleet opgeleverd, zo is er een vaste trap naar zolder, worden de woningen voorzien van een geïsoleerde berging en wordt er een ruimtelijke erker geplaatst aan de voorzijde van de woningen. Ook wordt deze erker naar boven opgetrokken, waardoor de kleinste slaapkamer op de 1e etage toch een stuk groter wordt. Tevens wordt de woning op de begane grond opgeleverd met vloerverwarming en worden voor uw comfort en gemak op de 1e etage energiezuinige radiatoren geplaatst.

Zijn uw wensen toch anders? Geen punt! Deze woningen worden compleet naar uw wens gebouwd.

Wilt u een badkamer en slaapkamer op de begane grond? Wenst u een open trap in de woonkamer? Houdt u van klussen en wilt u graag een grotere garage en/of bijkeuken? Wilt u misschien de woonkamer aan de achterzijde van de woning? Vindt u de woning te klein en wilt u de woning verlengen? Bijna alles is mogelijk!

Standaard worden de woningen luxe afgewerkt en is de indeling als volgt:

Begane grond:
Entree met hal, ruime toiletruimte met fonteintje, meterkast, woonkamer met erker, keuken, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine.

1e etage:
Overloop, twee 2-persoonsslaapkamers, eenpersoonsslaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e etage:
Vaste trap naar ruime zolderruimte, waar met gemak één of 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Wilt u zich laten inspireren over de vele mogelijkheden? Kijk dan naar de concepttekeningen of neem contact op met De Flexibele Makelaar.

De vermelde prijzen zijn inclusief btw, uitgebreide garantieverzekering van Woningborg en vrij op naam (dus inclusief overdrachtsbelasting en overdrachtskosten van notaris).
Prijzen (inclusief Woningborg garantie):

Bouwnummer 26 : € 244.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 285 m2
Bouwnummer 28 : € 244.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 285 m2
Bouwnummer 32 : € 241.750,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 273 m2
Bouwnummer 34 : € 237.500,- v.o.n. op een kavel eigen grond van ca. 248 m2

Klik hier voor meer informatie over deze woning

15,7 °C

Meting: 09.00 uur

14 inbraken

(30 dagen)

23 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden