1,2 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Joost Wiersmaweg 22, JistrumEUR 365.000,-
Straat Joost Wiersmaweg 22
Postcode 9258 CD Jistrum
 
Oppervlakte m2
Perceel 4160 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze karakteristieke rietgedekte woonboerderij is gelegen in de oude dorpskern van Jistrum. De boerderij is omstreeks 1890 gebouwd en al jaren met goede zorg bewoond. Het geheel staat op een perceel van 4160 m2 en beschikt o.a. over een fraai aangelegde tuin, houten garage en een perceel weiland.

De indeling van de boerderij is als volgt:
Overdekte entree, hal met garderobe, ruime woonkeuken met inbouwapparatuur met aansluitend de woonkamer, de woonkeuken en woonkamer ademen een juiste mix van authentieke sfeer en comfort, werk/hobbykamer, badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel, twee slaapkamers, bijkeuken met witgoedaansluitingen en trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping: ruime overloop met twee grote slaapkamers waarvan een met toegang tot
een bergzolder.

De inpandige schuurruimte is door zijn afmetingen zeer geschikt als hobby of werkruimte, het beschikt over een zolderruimte en biedt toegang tot de naastgelegen garage.

Naast de overdekte zijentree staat het stookhok, hier hangt de AWB combiketel uit 2005.

De tuin is fraai aangelegd met bordessen en terrassen die u veel privacy bieden. De oprijlaan en het verharde terrein achter de boerderij bieden u ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Het perceel land dat aan de achterzijde is gelegen maakt het geheel geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden.

Het dorp Jistrum is gelegen in het typische Friese woudenlandschap ten noordoosten van het Burgumermeer. De winkelvoorzieningen zijn volop te vinden in de nabij gelegen dorpen Burgum en Kootstertille. Voor basisonderwijs en opvang van de allerkleinsten kan men in het eigen dorp terecht.

Kortom; een heerlijke plek met veel mogelijkheden voor een hoog wooncomfort. Wij zien er naar uit om deze woning met u te bezichtigen. Tot gauw aan de Joost Wiersmaweg 22 te Jistrum.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

1,2 °C

Meting: 07.00 uur

21 inbraken

(30 dagen)

27 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden