4,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Ambacht 6, GrootegastEUR 319.000,-
Straat Ambacht 6
Postcode 9861 AM Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 1303 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Bedrijfsruimte met vrijstaande bedrijfswoning gelegen op een ruim opgezet bedrijventerrein te Grootegast. Het complete en verzorgde geheel is gelegen op een perceel eigen grond van 1303 m².
De bedrijfsruimte bestaat uit een loodsruimte van ca. 240 m² en is geschikt voor verschillende bedrijfsdoeleinden.

De vrijstaande woning is in 2007 traditioneel gebouwd, geheel geïsoleerd naar de normen van 2007, onderhoudsvriendelijk want geheel voorzien van kuststof kozijnen met isolatieglas en kunststofdeuren, verder voorzien van warmte terugwin unit, centraal verwarmd met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de etage, de Nefit HR combiketel is van 2007.

Het geheel heeft een bedrijfsbestemming, o.a. lichte industrie, groothandel, ambachtelijke bedrijven en dienstverlenende bedrijven zijn toegestaan.

Grootegast is een plezierige plaats waar het wonen en werken uitstekend met elkaar gecombineerd kan worden. Het geheel is gelegen op korte afstand van de vele voorzieningen die Grootegast te bieden heeft op het gebied van o.a. (basis)scholen, sportaccommodaties, busverbinding en een uitgebreid winkelaanbod.

Woning:
Hal, toilet met fonteintje, kantoor/slaapkamer met vaste wastafel (afmeting ca. 3,5 x 3,7 meter) , woonkeuken met moderne inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, 1½ spoelbak, 5 pits gaskookplaat, rvs afzuigschouw, combimagnetron, koelkast), woonkamer, bijkeuken met achterentree, schuifdeurenkast en aansluiting wasmachine. De begane grondvloer is geheel voorzien van een fraaie plavuizenvloer.
Eerste etage: overloop, vaste kast, vier slaapkamers, complete badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en vaste wastafel.
Tweede etage: zolderberging op stahoogte.
Bedrijf:
Bedrijfsruimte is een loodsruimte van ca. 12 meter breedte bij 20 meter lengte. De loods is aan de voorzijde voorzien van een overheaddeur en een loopdeur, de vloer is van beton, geïsoleerde wanden en dakplaten. De loods is ingericht met een grote open ruimte, inpandige kantoorruimte van ca. 5 x 5 meter met toilet en een zolderberging van ca. 5 x 12 meter.

Rondom de woning ligt een onderhoudvriendelijke tuin met groot gazon en een groot zonneterras. Verder is het terrein deels voorzien van betonverharding en deels van klinkerbestrating.

Klik hier voor meer informatie over deze woning