17,8 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Ferlinge Stasjonsstrjitte 98, De WestereenEUR 224.500,-
Straat Ferlinge Stasjonsstrjitte 98
Postcode 9271 CG De Westereen
 
Oppervlakte m2
Perceel 827 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op een zichtlocatie aan de doorgaande weg nabij het centrum staat deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte (15x11meter) op een kavel van totaal 827m2.
De kavel van 827m2 betreft niet het gehele perceel als men voor de woning staat. Op de bijgevoegde kadastrale kaart hoort perceel 6205 (totaal 625m2 groot) niet bij het aanbod.

Perceel 6205 is eventueel samen maar ook los van het aangeboden object te koop. Op deze kavel heeft men de mogelijkheid om een (tweede) vrijstaande woning bij te bouwen.

De goed onderhouden woning is in de loop der jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en aan de achterzijde uitgebouwd, de dakgoten zijn recentelijk vernieuwd, evenals het schilderwerk. De woning wordt verwarmd door middel van een HR CV combiketel en is voorzien van dakisolatie en grotendeels isolatieglas.

Het geheel heeft altijd dienst gedaan als garagebedrijf en heeft nog een bedrijfsbestemming, maar is voor meerdere doeleinden geschikt voor zowel diverse bedrijven als ook voor hobbymatig (particulier)gebruik. Binnen het bestemmingsplan zijn er vele mogelijkheden waaronder het uitbreiden c.q. (deels) vernieuwen van de bedrijfsruimte.

Het opnieuw vestigen van een garagebedrijf biedt ook zeker perspectief.

Indeling woning:
Begane grond: voorentree, hal met ruime kelder (stahoogte), open keuken met moderne opstelling (2009) v.v. diverse inbouwapparatuur, woonkamer met erker en tuindeuren, hal met plavuizenvloer en zijentree, nette badkamer met ruime douche en wastafelmeubel, keurig toilet met fonteintje, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, wasmachineaansluiting, drinkwatervoorziening met handpomp (grijswater), achterentree en c.v.-kast.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 4 slaapkamers waarvan 1 met bergruimte en wastafelmeubel en 1 met vaste kast.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Zoals aangeven is de woning ook geschikt voor particulier gebruik, al heeft het een bedrijfsbestemming (deze bestemming kan er eventueel ook afgehaald worden door koper). Deze bestemming hoeft geen problemen voor de financiering op te leveren en kan vaak gewoon particulier gefinancierd worden (geen bedrijfsfinanciering). Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bedrijfsruimte:
Bedrijfsruimte van ca. 15 x 11 meter welke ruimte voorheen in gebruik was als garagebedrijf met aangebouwd een eenvoudige opslag/bedrijfsruimte van ca. 100 m². De bedrijfsruimtes bestaat nu uit een ruime werkplaats met twee kantoorruimtes en royale opslag- en magazijnruimte. De werkplaats is o.a. voorzien van gevlinderde en vloeistofdichte vloer en krachtstroom.

De Westereen is een levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoer(treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.), watersportmogelijkheden met jachthaven.

Een pand met vele mogelijkheden, mocht u vragen hebben of een bezichtiging wensen, neem dan contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

17,8 °C

Meting: 21.40 uur

13 inbraken

(30 dagen)

12 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden