17,8 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Veldmansweg 15, NoardburgumEUR 195.000,-
Straat Veldmansweg 15
Postcode 9257 VP Noardburgum
 
Oppervlakte m2
Perceel 574 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Aan rustige straat op goede woonlocatie gelegen vrijstaand woonhuis met uitbouw, vrijstaande houten garage (5 x 6m) met overkapping en ruime zonnige tuin met vijverpartij. Totaal groot 574m² eigen grond met achtertuin gericht op het zuidwesten.

De in de jaren dertig gebouwde woning is in de loop der jaren gemoderniseerd en uitgebouwd. Zo is recentelijk de badkamer en het toilet vernieuwd. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt het verwarmd middels cv ,Intergas HRE van 2012. Het erf is verhard tot aan de garage met overkapping, omdat de garage achter op de tuin staat heeft men royale verharde oprit wat de mogelijkheid biedt voor bijv. meerdere auto's en ook om met groter materiaal achter de woning te komen.

Begane grond: zij-entree, hal met kast ruimte, kelder, toilet, vernieuwde badkamer met badkamermeubel en douchehoek, zonnige woonkamer met erker, woonkeuken (circa 21m²) met keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en terrasdeuren naar overkapping, bijkeuken met c.v.-kast, en witgoed-aansluiting.

1e verdieping: 2 slaapkamers voorzien van vaste kast en berg ruimte.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum en beschikt onder andere over een basisschool, multifunctioneel centrum, kinderopvanglocatie en diverse sportfaciliteiten die op loopafstand van de woning te bereiken zijn. Op korte afstand in naastgelegen dorp Feanwalden heeft men de treinverbinding met station tussen Leeuwarden en Groningen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

17,8 °C

Meting: 21.40 uur

13 inbraken

(30 dagen)

12 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden