6,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Nieuwstraat 5, LoppersumEUR 159.500,-
Straat Nieuwstraat 5
Postcode 9919 AZ Loppersum
 
Oppervlakte m2
Perceel 181 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Te midden in het centrum van Loppersum staat deze prachtige vrijstaande woning. De woning is gebouwd in de Amsterdamse School stijl en heeft veel karakteristieke eigenschappen. De woning is een plaatje om te bekijken. Ook is een groot deel van de binnenzijde al gerenoveerd en zijn de ruimtes praktisch heringedeeld.

De woning dient nog deels afgewerkt te worden, maar de belangrijkste zaken zijn gedaan. Zo zijn bijvoorbeeld de elektrische installaties aangepakt, is de cv-ketel vernieuwd, zijn er verschillende ruimtes samengevoegd en aangepakt, zijn de plafonds en schuine wanden geïsoleerd, zijn delen van het dak vernieuwd, is de beglazing aangepakt (vrijwel geheel dubbel glas) en is de riolering deels vernieuwd.

Begane grond:
Entree via statige hardhouten deur in zijgevel, ruime woon-/eetkamer, doorloop naar kamer aan achterzijde welke bij de woonkamer getrokken is. Bijkeuken met cv-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2012), tuindeur naar achterzijde, toiletruimte met wastafel, doucheruimte en via prachtige roldeuren is de keuken afsluitbaar vanaf de bijkeuken. De keuken is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur: vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, spoelbak en oven.

1e etage:
Overloop, nog af te werken slaapkamer met velux dakraam en dakkapel, slaapkamer met vaste kastenwand en een nog af te werken badkamer.

2e etage:
Vliering met bergruimte.

Aan de achterzijde is een besloten achtertuin met een vrijstaande stenen garage.

Loppersum is gelegen op korte afstand van Groningen en Loppersum heeft goede busverbindingen. Ook beschikt Loppersum over winkelaanbod, een dorpshuis, tweetal basisscholen, verzorgingstehuis, postkantoor, VVV-kantoor, politiebureau, brandweer, bibliotheek, zwembad, sporthal en -park, ijsbaan en een aantal tennisbanen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

6,3 °C

Meting: 13.00 uur

23 inbraken

(30 dagen)

27 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden