14,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
It Noard 14, SurhuizumEUR 149.500,-
Straat It Noard 14
Postcode 9283 TB Surhuizum
 
Oppervlakte m2
Perceel 340 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Vriendelijke en karakteristieke uitstraling! Dit vrijstaande ‘woudhuisje’ met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond, staat op 340m2 grond, net buiten het dorp aan een straat met meest lintbebouwing. Het huis beschikt over een garage en een tuinhuisje. De achtertuin is op het oosten gesitueerd.

De indeling is als volgt:

Entree in zijgevel, gang als centraal punt in het huis. Toegang tot de ruime 2 persoons slaapkamer (mogelijk op te splitsen in 2 kamers) en de geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel. Vaste kast met opstelling CV ketel Vaillant (huur).
Sfeervol woongedeelte met half open keuken; aanrecht voorzien van enkele inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een gezellige zithoek en een esterikken plateau met een houtkachelaansluiting.
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, hier is een bergzolder en een slaapkamer met een dakkapel. De nok is ca. 1.80m.

De oprit is gezamenlijk met de buren (ieder voor ca. de helft). Het linkerdeel van de garage hoort bij It Noard 14. De diepe achtertuin biedt voldoende privacy.

Dit charmante huis is zeker een bezichtiging waard!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

14,4 °C

Meting: 16.40 uur

7 inbraken

(30 dagen)

29 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden