6,5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Broersma's Reed 6, OpendeEUR 144.500,-
Straat Broersma's Reed 6
Postcode 9865 XH Opende
 
Oppervlakte m2
Perceel 2500 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Unieke kans om landelijk te wonen waarbij u uw woonwensen zelf nog vorm kunt geven. Op deze fraaie locatie aan een landelijk pad te midden van het geliefde Westerkwartier staat deze eenvoudige en deels al gesloopte woning met een recent gerealiseerd bijgebouw op een perceel van totaal 2.500m².

De huidige woning verkeert deels in gesloopte staat, op deze plek kan de nieuwe woning verrijzen maar u kunt ook overgaan tot grondige renovatie en modernisering.

Het royale bijgebouw met een afmeting van ca. 15 m. x 8 m. kan zeer goed dienst doen als werk en/of hobbyruimte met gastenverblijf. Deze ruimte is recent gerealiseerd, traditioneel gebouwd waarbij steeds gekozen is voor hoogwaardige materialen, alles is zorgvuldige afgewerkt, centraal verwarmd met behulp van radiatoren, geheel geïsoleerd en voorzien van isolatieglas.

De landelijke reed is goed bereikbaar vanaf zowel de Provincialeweg als de Zuiderweg te Opende. Voor voorzieningen als basisschool, sportaccommodaties en supermarkt kunt u terecht in Opende, voor verdere voorzieningen ligt Surhuisterveen op slechts enkele kilometers afstand. Daarnaast is deze plek in het buitengebied gunstig gelegen ten opzichte van ontsluitingswegen in de richtingen van Groningen, Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Indeling bijgebouw:
Entree, hal met plavuizenvloer, kantoorruimte, werkplaatsruimte met dubbele garagedeuren, keuken/kantine met plavuizenvloer, complete hoekopgestelde inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur (kookplaat, rvs afzuigkap, spoelbak en koelkast), toilet met fonteintje, slaapkamer met plavuizenvloer en toegang tot de badkamer, deze badkamer beschikt over een douche en meubel met vaste wastafel.
Eerste etage: vlizotrap naar zolderberging.

De oprit naast de woning biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Naast het bijgebouw is een groot terras gerealiseerd dat veel privacy biedt.

Het perceel heeft als bestemmingsaanduiding Plattelandswoning, de bestaande woning dient binnen de huidige bebouwingscontouren gerenoveerd of herbouwd te worden. Aan de achterzijde en de zijkanten grenst het perceel aan een rozenkwekerij.

Het totale perceel wordt aan de voorzijde van de woning doorkruist door de landelijke reed, het riante stuk tuin aan de overzijde kan heel goed ingericht worden als siertuin eventueel in combinatie met een groentetuin.

Een snelle aanvaarding behoort bovendien tot de mogelijkheden. Kortom een plek met mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

6,5 °C

Meting: 06.35 uur

8 inbraken

(30 dagen)

29 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden