16,1 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Tsjerkepaed 47, TwijzelerheideEUR 202.000,-
Straat Tsjerkepaed 47
Postcode 9287 LR Twijzelerheide
 
Oppervlakte m2
Perceel 495 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op zoek naar een keurige woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel? Dan is deze hoekwoning aan Tsjerkepaed 47 te Twijzelerheide een geschikte optie voor u! Dit geheel heeft een aangebouwde bijkeuken, een vrijstaande stenen garage en een diepe achtertuin gelegen op een perceel van maar liefst 495 m?.

De goed onderhouden woning wordt centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Nefit Topline HR cv-combiketel is van 2012. Verder is de woning deels voorzien van isolatieglas en in 2015 is de vloerisolatie aangebracht.

De vrijstaande stenen garage (ca. 29 m?) met overdekt terras is gebouwd in 2008, in spouw uitgevoerd, L-vormig en aan de voorzijde voorzien van een garagedeur en in de zijgevel zijn twee loopdeuren. Via een vaste trap is de zolderberging te bereiken. Deze garage biedt naast autostalling ook voldoende hobby/werkruimte.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: hal/entree; toiletruimte met staand toilet en fontein; trapkast; keurig onderhouden lichte woonkamer; dichte keuken met keukenblok en een dubbele spoelbak; bijkeuken met achteringang en witgoedaansluitingen.

Eerste etage: Overloop met dakraam; 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ca. 14 m?; badkamer met douche, toilet en een wastafel.

Tweede etage: compacte zolderberging, bereikbaar met een vlizotrap.

De diepe achtertuin grenst aan de achterzijde aan de achtergelegen straat. Hierdoor is het eventueel mogelijk om een extra oprit aan deze zijde te realiseren.

Deze diepe achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van zonneterras, borders en een groot gazon. De lange oprit naast de woning biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Bent u toe aan de volgende stap in de woningmarkt? Maak dan nu een afspraak voor Tsjerkepaed 47 te Twijzelerheide!

Klik hier voor meer informatie over deze woning