12 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 

Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Doarpsstrjitte 30, SurhuizumEUR 249.000,- Kosten koper
Straat Doarpsstrjitte 30
Postcode 9283 TG Surhuizum
 
Oppervlakte 150 m2
Perceel 940 m2
Volume 1000 m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze goed onderhouden vrijstaande woning met bedrijfsruimte en vrijstaande garage en berging is gelegen aan de doorgaande weg van het dorp Surhuizum op een perceel van ca. 940 m?.

Het geheel is zeer geschikt voor een combinatie van wonen en werken!

De bestemming van het geheel is een Centrum bestemming, het pand is daarmee bestemd voor wonen al dan niet in combinatie met aan huis verbonden beroep of bedrijf of voor verkoop van goederen via internet. Ook detailhandel, dienstverlening, kantoor of maatschappelijke voorziening behoort tot de mogelijkheden.

Het geheel is deels voorzien van houten en deels van kunststof kozijnen, die deels weer voorzien zijn van isolatieglas, centraal verwarmd met behulp van radiatoren, verwarming met behulp van een tweetal Nefit c.v. combiketels.

De woning is gelegen aan de doorgaande weg in het dorp Surhuizum, een actief dorp met een levendig verenigingsleven. Bovendien gelegen op korte afstand van uitvalswegen in de richtingen van Buitenpost, Surhuisterveen en de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen).

Indeling:
Begane grond woning: zijentree, hal met plavuizenvloer en garderobe nis, woonkamer met houtenvloer en elektrisch bedienbare screens, woonkeuken met houten vloer, lichtkoepel, inbouwkeuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur (spoelbak, vaatwasser, koelkast, magnetron, kookplaat), hal met plavuizenvloer, achterentree, aansluiting wasmachine, stortbak en vaste kast, toilet met fonteintje.
Begane grond bedrijfsgedeelte: aan de voorzijde heeft het voormalige winkelgedeelte een eigen entree, deze ruimte heeft een plavuizenvloer, magazijnruimte met plavuizenvloer en fonteintje, kelder, via de gedeelde hal met de woning is het voormalig bakkerijgedeelte aan de achterzijde van het pand te bereiken. Deze ruimte heeft ook een eigen entree, verschillende ruimtes met o.a. lichtkoepel, koelcel en vaste kast.

Eerste etage: overloop, vier slaapkamers, badkamer met douche, toilet, designradiator en een meubel met vaste wastafel, inloopkast met c.v.-opstelling.

Tweede etage: schuiftrap naar zolderruimte met dakraam en centrale verwarming.

De vrijstaande stenen garage (ca. 6 x 3,5 m.) heeft een betonvloer en openslaande houten deuren. Daar tegen aangebouwd is een stenen berging (ca. 6 x 3,5 m.) met betonvloer.

Aan de achterzijde is een diepe tuin die deels is ingericht met terras en groot grasveld. Naast het pand is een oprit die deels gedeeld wordt met de buren.

Een spoedige aanvaarding behoort tot de mogelijkheden. Maak dus snel een afspraak en laat u verrassen door dit bijzondere geheel met mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

12 °C

Meting: 19.05 uur

19 inbraken

(30 dagen)

18 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden