15,5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Provincialeweg 67, SebaldeburenEUR 199.000,-
Straat Provincialeweg 67
Postcode 9862 PC Sebaldeburen
 
Oppervlakte m2
Perceel 440 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze vrijstaande woning met aangebouwde berging en een landelijk uitzicht aan de achterzijde is gelegen aan de doorgaande weg in Sebaldeburen op een perceel van 440 m? eigen grond.

Het woonhuis gebouwd in 1927 is in de afgelopen jaren niet onderhouden. Het biedt de handige doe-het-zelver een perfecte kans om een woning naar eigen wensen te verbouwen en te moderniseren.

De indeling van deze woning is als volgt:
Een overkapte entree, hal met meterkast, de woonkamer van ca. 18 m? met erker, een eetkamer van ca. 11 m?, de dichte keuken, het toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, de aangebouwde berging met achterentree.

Eerste verdieping:
Een slaapkamer aan de voorzijde en zolderruimte aan de achterzijde. Deze ruimte leent zich uitstekend om het in te delen met meerdere slaapkamers.

De achtertuin gelegen op het noorden geeft u een prachtig weids uitzicht over de achtergelegen weilanden. De oprit naast de woning biedt u voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Sebaldeburen is een dorp gelegen in het Westerkwartier centraal tussen Groningen en Drachten. Het dorp heeft zelf geen uitgebreide voorzieningen. In de nabij gelegen dorpen Grootegast en Grijpskerk, beide bruisende dorpen vindt u deze wel. De A7 is op een paar minuten afstand, hierdoor zijn onder andere Groningen, Drachten en Leeuwarden goed bereikbaar. Vanuit Grijpskerk kunt ook ook met de trein naar Groningen of richting Leeuwarden.

Bent u de handige klusser en is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning