16,4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Groningerstraat 47, SurhuisterveenEUR 250.000,-
Straat Groningerstraat 47
Postcode 9231 CJ Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 1030 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Klussers opgelet! Dit grote bedrijfsgebouw met woning is overladen met potentie. Zo kan het geheel gebruikt worden als bedrijf met wonen, maar is er ook een mogelijkheid om een bestemmingswijziging aan te vragen naar een andere (woon)bestemming.

De woning en het bedrijfsdeel dienen gerenoveerd te worden en zijn in eenvoudige, verouderde staat. Het geheel is kadastraal ca. 1.030 m? groot en voorzien van grote opslag en garageruimtes. De karakteristieke woning is uitgebouwd met slaapmogelijkheden, een badkamer en bergruimte op de begane grond. Ook is de woonkamer uitgebouwd middels een serre.

Tevens zijn er op de 1e etage 3 ruime slaapkamers met bergruimte aanwezig ?n meerdere zolder-/vlizoruimtes.

Surhuisterveen heeft een groot en breed winkelaanbod, ook is er genoeg te beleven met vele dag- en avondhoreca en heeft Surhuisterveen het grootste aanbod van gespecialiseerde autobedrijven van heel Nood-Nederland. Ook beschikt Surhuisterveen over een zeer actieve winkeliersvereniging, welke tal van activiteiten als wielerrondes, food festivals en grootse modeshows organiseert. Tevens is Surhuisterveen zeer centraal gelegen aan de A7 ?n de W?ldwei richting Leeuwarden en Drachten.

Is uw interesse gewekt en ziet u uw bedrijf zich hier vestigen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van bijvoorbeeld de bestemming? Bel dan nu voor een afspraak!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

16,4 °C
14 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
 
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.