2,5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Provincialeweg 49a, DoezumEUR 275.000,-
Straat Provincialeweg 49a
Postcode 9863 PB Doezum
 
Oppervlakte m2
Perceel 843 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze levensloopbestendige vrijstaande woning met vrijstaande houten garage, een houten berging en een diepe achtertuin op het noordwesten is gelegen aan de doorgaande weg op een groot perceel van maar liefst 843 m?.

Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1976 en is voorzien van gevel-, vloer- en dakisolatie. De begane grond is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. In 2016 zijn de dakgoten en boeidelen vernieuwd. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van AWB uit 2008.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast, een toilet met fontein en trapopgang, lichte L-vormige woonkamer, de dichte keuken met een nette keukenopstelling, de bijkeuken met witgoedaansluitingen, c.v.-kast, achterentree, de voormalige garage die nu is ingericht met een slaapkamer en badkamer.

Eerste verdieping: overloop met inbouwkast, drie slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en een toegang naar het platte dak.

Tweede verdieping: zolderverdieping te bereiken middels een losse trap.

Achter het woonhuis staan de in 2015 geplaatste houten garage met overkapping en aangebouwde berging van ca. 25 m?, evenals de houten berging met dierenverblijfplaats.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht. De diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten en is ingericht met een verhard gedeelte, een gazon en enkele bomen. De open ligging van de achtertuin biedt een weids uitzicht.

De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Deze levensloop bestendige woning is gelegen aan de doorgaande weg in Doezum, een actief dorp in het Westerkwartier. Op korte afstand is een basisschool, openbaar vervoer (bus), sportaccommodatie en een openlucht zwembad. Voor een uitgebreid winkelaanbod kunt u terecht in het naastgelegen Grootegast. De snelweg A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) is binnen 10 autominuten te bereiken.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Tot ziens aan de Provincialeweg 49A te Doezum!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

2,5 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.