2,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Julianastraat 30, OldehoveEUR 180.000,-
Straat Julianastraat 30
Postcode 9883 PT Oldehove
 
Oppervlakte m2
Perceel 400 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met vrijstaande garage staat op een extra ruime kavel van 400 m?. Het is gelegen in een rustige woonomgeving op ca. 20 minuten van de stad Groningen.

Het woonhuis is gebouwd in 1963. In 2004 is de woning het aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is er onder andere een grote woonkeuken gerealiseerd. Het is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing en deels voorzien van vloer, muur en dakisolatie. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van AWb uit 2009.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast, een kelder, vaste kast en toilet, de lichte L-vormige woonkamer ca. 25 m? met houtkachel, de woonkeuken met een nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, hal met achterentree en de bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling.

Eerste verdieping: Overloop met aansluitend drie slaapkamer en de badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping: zolderverdieping met extra slaapkamer.

Achter het woonhuis staat de stenen garage van ca. 23 m?. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De grote achtertuin is gelegen op het oosten en is ingericht met bestrating en gazon.

De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het energielabel is in aanvraag en betreft momenteel een voorlopig F-energielabel. Een voorlopig label heeft geen offici?le status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel.

Oldehove is een gezellig landelijk gelegen dorp met ca. 1.600 inwoners. Het beschikt over voorzieningen als basisscholen, supermarkt, bakker, visrestaurant, een dorpshuis en sportaccommodaties. Oldehove is onderdeel van de gemeente Westerkwartier en is gelegen op ca. 20 minuten van de stad Groningen.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak een afspraak voor en bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij leiden u graag rond aan de Julianastraat 30 te Oldehove.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

2,2 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.