14,6 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Boskwei 8, De WestereenEUR 260.000,-
Straat Boskwei 8
Postcode 9271 HG De Westereen
 
Oppervlakte m2
Perceel 2506 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Altijd al zelf nieuw willen bouwen, maar dat zonder alle gedoe en aanvragen? Op deze mooie royale vrijstaande kavel van maar liefst ca. 1.700 m? kan dit allemaal!

Deze ruime kavel van ca. 1.700 m? is gelegen aan de rand van het dorp De Westereen, in het buitengebied, maar toch op korte (loop)afstand van de vele voorzieningen als treinverbindingen, horeca en winkels.

Op deze prachtige locatie is al een begin gemaakt met het bouwen van een traditionele royale levensloop bestendige vrijstaande woning met een grote vrijstaande garage.

De fundamenten en de ruwe vloeren zijn al gerealiseerd. Ook zijn de nutsvoorzieningen als gas, water en elektra aanwezig. Op het terrein staan een grote caravan voor eventueel tijdelijke woonruimte en containers voor het opslaan van gereedschappen en bouwmaterialen.

Het woonhuis heeft nu volgens de tekeningen de volgende indeling:
Entree, hal ca. 11 m? met meterkast, een toilet met wandcloset en fontein, de woonkamer van ca. 26 m?, een woonkeuken van ca. 34 m?, een slaapkamer van ca. 18 m? met badkamer van ca. 9 m?, de bijkeuken ca. 10 m? met achterentree.

Eerste verdieping:
De overloop van ca. 15 m? met aansluitend twee slaapkamers van ca. 29 m? en 19 m?. De grote slaapkamers biedt u de mogelijkheid tot het maken van een derde slaapkamer, de tweede badkamer van ca. 10 m?.

De garage heeft een gebruiksoppervlak van ca. 60 m? met een zolderruimte van ca. 26 m?.

De Westereen werd vroeger Zwaagwesteinde genoemd en beschikt over o.a. een uitstekend winkel- en openbaarvervoervoorzieningen. Zo beschikt De Westereen over een treinverbinding richting Leeuwarden en Groningen; zijn er busverbindingen; is er een uitgebreid winkelcentrum; zijn er vele sportclubs met sportvelden; zijn er diverse recreatiemogelijkheden als campings en een jachthaven en beschikt De Westereen over meerdere scholen.

De bouwkavel dient nog kadastraal uitgemeten te worden, de afmeting van de kavel is dus nog onder voorbehoud van definitieve meting.

Een unieke kans om op een prachtige royale plek uw droomhuis te realiseren. Wij leiden wij u rond op locatie. Tot ziens aan de Boskwei 8 in De Westereen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

14,6 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.