14,3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Tillewei 21, DrogehamEUR 475.000,-
Straat Tillewei 21
Postcode 9289 HB Drogeham
 
Oppervlakte m2
Perceel 6350 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Paardenliefhebbers opgelet! In Drogeham bieden wij deze prachtige woonboerderij met diverse paardenfaciliteiten aan! Zo'n mooie plek vindt u zelden; de rust van wonen aan de rand van het dorp gecombineerd met de talloze voorzieningen in het dorp op loopafstand. De boerderij leent zich, naast heerlijk buiten wonen, voor vele doeleinden en is momenteel in gebruik als paardenhouderij.

Begane grond:
Het woongedeelte is in het voorhuis van de boerderij. Achter de voordeur bevindt zich de grote centrale gang met trapopgang; woonkeuken met royale keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur; een bijkeuken met werkblad en spoelbak; 2 ruime tweepersoonsslaapkamers aan de voorkant van de woning; een tussenkamer welke momenteel als kantoor-/speelruimte wordt gebruikt; toilet met wandcloset en fontein; badkamer voorzien van 2e toilet, inloopdouche, een heerlijk ligbad en dubbele wastafel. De deur aan het eind van de gang biedt toegang tot de ruime lichte woonkamer met 2 erkers, een houtkachel en een prachtig groen uitzicht.

1e etage:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en een berging. De zolder is via een vlizotrap te bereiken.

Buiten:
In de enorme inpandige schuur zijn maar liefst 13 ruime paardenboxen aangebracht vari?rend van 11,8 tot 28,6 m? waarvan de grootste van 4 x 7,15 meter met uitloop; grote hooizolder; een paardenwasplaats met warm- en koudwater en een ruime zadelkamer met 12 afsluitbare kasten.

Achter op het erf staat een kapschuur met een afmeting van ca. 14 x 7 meter. Verder bevinden zich naast de boerderij een buitenbak van ca. 20 x 40 meter met all-weather bodem met 2 lichtpalen; een half overdekte longeerbak met een doorsnede van 18 meter en verlichting; deels verharde paddocks; een ruime mesthoop. In de omgeving zijn overal prachtige uitrijmogelijkheden, waar de echte paardenliefhebber van smult.

De goed onderhouden boerderij is recent geschilderd (2020/2021) en in 2018 is de rieten kap grotendeels vervangen/aangepast.

Het dorp Drogeham is wijd en zijd bekend door de jaarlijkse Gondelvaart op Wielen. Tevens is Drogeham centraal gelegen ten opzichte van Groningen, Leeuwarden en Drachten. Ook ligt het gezellige en voorzieningsrijke regiodorp Surhuisterveen op fietsafstand. Surhuisterveen staat bekend om haar gezelligheid en hoge voorzieningenniveau, waaronder 3 basisscholen, een brede middelbare school, 4 supermarkten en meer dan 100 winkels.

Nieuwsgierig om te komen bezichtigen? Wacht dan niet langer en bel voor een bezichtiging. Wij leiden u graag rond!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

14,3 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.