1,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Berkenstraat 16, GrootegastEUR 175.000,-
Straat Berkenstraat 16
Postcode 9861 CM Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 218 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze goed onderhouden, uitgebouwde en deels vernieuwde tussenwoning heeft veel leefruimte op de begane grond. De woonkamer, keuken en eetkamer zijn samen maar liefst 50 m?! De besloten achtertuin met houten berging is gelegen op het zonnige zuiden en is bereikbaar via een achterom. Het geheel is gelegen op een perceel van 218 m? eigen grond op loopafstand van het centrum en de goede voorzieningen die Grootegast u biedt.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond: Entree; hal; meterkast; een vernieuwde toiletruimte met wandcloset; kastruimte; de lichte woonkamer van ca. 27 m? met toegang naar de keuken en eetkamer. De nette keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de ruime eetkamer met schuifpui biedt toegang tot de aangebouwde eenvoudige veranda, bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterentree.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie ruime slaapkamer en de moderne badkamer met inloopdouche, wandcloset en wasmeubel.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met overloop, bergruimte, de cv-opstelling en de vierde slaapkamer.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht. De achtertuin met achterom is gelegen op het zuiden en is o.a. voorzien van een houten tuinhuis van 10 m2. Het besloten karakter van deze tuin biedt u veel privacy waardoor u optimaal van uw tuin kunt genieten.

De parkeerhavens in de straat bieden voldoende parkeergelegenheid om bij de woning te parkeren.

Het winkelcentrum van Grootegast biedt een divers aanbod aan winkels met o.a. 2 supermarkten, een groenteboer, een slager en een drogisterij. Ook voorzieningen als basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderopvang, openbaar vervoer (bus) en sportaccommodaties zijn allen gelegen op korte (loop)afstand.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij zien u graag aan de Berkenstraat 16 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

1,7 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.