1,8 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
't West 21, DonkerbroekEUR 399.000,-
Straat 't West 21
Postcode 8435 VL Donkerbroek
 
Oppervlakte m2
Perceel 1760 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze goed onderhouden vrijstaande woonboerderij met grote schuurruimte en een ruime overkapping is gelegen in het buitengebied van Donkerbroek op een perceel van 1.760 m? eigen grond.

Het woonhuis is gebouwd in het begin van de vorige eeuw en is in 2010 flink uitgebouwd en gemoderniseerd tot de comfortabele woning die het nu is. Zo is het voorzien van vloerisolatie, gevelisolatie, deels dakisolatie en dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van Nefit uit 2011 met vloerverwarming in de woonkamer, de keuken en badkamer.

De indeling van deze woning is als volgt:
Zijentree, hal met toilet voorzien van een wandcloset en fontein, de lichte woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar de tuin, de half open woonkeuken van ca. 35 m? met een lichte moderne keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, via de woonkamer komen we in de hal met een hoek voorzien van witgoedaansluitingen, de royale badkamer met ligbad, inloopdouche, hangcloset en een wasmeubel voorzien van twee wasbakken, de slaapkamer van ca. 23 m? met openslaande deuren naar de tuin.

Naast het woonhuis staat de schuurruimte die opgedeeld is in twee ruime bergingen van 27 m? en 20 m? met een overkapping aan de voorzijde en een grote overkapping aan de achterzijde. Vanuit hier heeft een prachtig uitzicht over de achtertuin en de aangrenzende landerijen. Aan de zijkant van de woning ligt een groot terras met een haag waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten.

De ruime oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Donkerbroek is gelegen aan de nieuwe N381, hierdoor is het goed bereikbaar en bent u snel in plaatsen zoals o.a. Drachten en Oosterwolde. De omgeving is bosrijk en nodigt uit tot wandelen of fietsen in de nabij gelegen natuurgebieden zoals het Drents-Friesewold, het Fochtelo?rveen en de bossen van Bakkeveen en Beetsterzwaag.

Is uw interesse voor deze heerlijke plek gewekt? Maak dan eens een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

1,8 °C

5 inbraken

13 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.