0,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Harkereed 17, DoezumEUR 275.000,-
Straat Harkereed 17
Postcode 9863 TT Doezum
 
Oppervlakte m2
Perceel 16090 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op een idyllische plek in het buitengebied te midden van het prachtige coulisselandschap tussen Doezum en Grootegast staat deze vrijstaande woning op een royaal perceel van 16.090m? eigen grond. Een prachtige locatie voor de paarden-/dierenliefhebbers. Op enkele autominuten van de vele voorzieningen die Grootegast u biedt. Groningen, Drachten en Leeuwarden zijn door de gunstige ligging ten opzichte van de A7 snel te bereiken.

De woning gebouwd in 1920 en opnieuw opgebouwd in 1985. Het geheel heeft enige zorg nodig, hierdoor biedt deze ruwe diamant volop mogelijkheden om het naar eigen wens in te richten.

Begane grond:
Zijentree, hal met toiletruimte voorzien van toilet en fontein, de meterkast en de trapopgang, een lichte woonkamer van ca. 24 m?, de dichte keuken, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterentree, een slaapkamer en de badkamer met ligbad/douche en vaste wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend een slaapkamer en zolderruimte.

Achter het woonhuis staat de oude houten schuur. Naast de woning ligt het bijbehorende weiland van 9.230 m?, ideaal voor de dierenliefhebbers.

In het nabij gelegen Grootegast zijn voorzieningen zoals o.a. supermarkten, verschillende winkels, horeca, een sportpark, een open luchtzwembad, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer aanwezig. Het is centraal gelegen tussen Groningen en Drachten, door de goede verbinding met de A7 zijn deze plaatsen in ca. 20 minuten te bereiken. De omliggende omgeving biedt u volop wandel- en fiets mogelijkheden door een prachtig landschap.

Bent u toe aan een nieuwe stap in de woningmarkt? Maak dan nu een afspraak om de Harkereed 17 te Doezum te bekijken!

De genoemde vraagprijs van EUR275.000,- kan worden gezien als een vanaf-prijs.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

0,3 °C

Meting: 23.30 uur

20 inbraken

(30 dagen)

22 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Aangenaam voor het oog en ongelooflijk leuk om te spelen, dit nummerpuzzelspel zal je uitdagen in een reeks van verschillende niveaus die je altijd een nieuwe ervaring zullen bieden.

Speel Get 10 Ultimate of een ander spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste